Добрий день, шановне панство.
Робив кешаут з вісімок на валютну Visa Monobank. В кассі руму вже стоїть статус Transferred кілька годин тому, але на карту ще не зайшло ні копійки. Це у всіх така затримка, чи починати панікувати?
3-5 дней после запроса на кешаут или после того как выплату в руме одобрили?
Я просто тоже вывод заказывал пару дней назад, а сегодня письмо на почту прислали типа Approved, в кассе рума поменялся статус типа запрос обработан, бабки переведены, а на карте ничего.
Сори если тупые вопросы задаю, я просто недавно играю, мой первый кешаут.
3-5 дней после запроса на кешаут или после того как выплату в руме одобрили?
Я просто тоже вывод заказывал пару дней назад, а сегодня письмо на почту прислали типа Approved, в кассе рума поменялся статус типа запрос обработан, бабки переведены, а на карте ничего.
Сори если тупые вопросы задаю, я просто недавно играю, мой первый кешаут.
А ну так тогда хз Мне через минут 10-20 апров одобряют дальже Жду...Если у тебя в касе еще висит то прийдет а если уже не висит и денег нету тогда Я хз..Можжет твой банк заддерж...Ребята кто опи подскажует..
В кассе вот так, на карте бабок нет.
По-перше, панікувати не варто у будь-який ситуації
А по-друге, підкажіть будь ласка, ти робив деп з візи моно і все пройшло вчасно і успішно??
Так, робив деп с валютної візи Моно, на неї ж запросив кешаут.
Я почитав у них на сайті типу вказують 3 дні на обробку запиту і до 5 днів може надходити переказ.
Це просто якось дивно, якщо переказ зроблено, то чого б йому йти до 5 днів, деп як раз таки моментально зробився.
Перший раз кешаут очікувала 2 тижні
На разі за 5 днів усе надходить
Без процентів, скільки на вивід, стільки й надходить
Дякую за відповідь. Поки почекаю.
Перший раз кешаут очікувала 2 тижні
На разі за 5 днів усе надходить
Без процентів, скільки на вивід, стільки й надходить
Видимо пользуешься не ПриватБанком, так как мне с любого кешаута -2% приходит на долларовую карту VISA.
Дякую за відповідь. Поки почекаю.
Да, немного подожди, придёт твоя выплата.
Гроші прийшли. Тримаю в курсі
Дякую взагалі за цю тему. Я теж зробив деп сьогодні і /неможецьогобути/ все успішно!!
Справа в тому, що тут спільнота робить наднаднад-звичайні зусилля, щоб продати $888 хоча б по 30-35. А тепер, як з'ясувалося можна робити хоча й довгий але кешаут.
Я пішов далі і спробував зробити деп з цієїж баксової візи на ПС. Але мені відразу повідомили, що з цієї картки НЕ можна депать на ігрові ресурси....
Може в кого є думки, шо це за лайно??
Дякую взагалі за цю тему. Я теж зробив деп сьогодні і /неможецьогобути/ все успішно!!
Справа в тому, що тут спільнота робить наднаднад-звичайні зусилля, щоб продати $888 хоча б по 30-35. А тепер, як з'ясувалося можна робити хоча й довгий але кешаут.
Я пішов далі і спробував зробити деп з цієїж баксової візи на ПС. Але мені відразу повідомили, що з цієї картки НЕ можна депать на ігрові ресурси....
Може в кого є думки, шо це за лайно??
туда і не депнеш я поняв Жоский регулятор там по ходу
Делай скрил дай Усе Skrill да комса но зато спокойно все и оперативно
а якого банку картка? взагалі цікавить чи зараз можна робити деп/кешаут на ПС з якогось українського банку? може знає хтось, чи просто не морочити голову і працювати зі скрілом
2-3 дня выводят даже если выводишь в выходные 5 дней уже давно такого нет.хоть может и от банка зависит у меня ощад,как только одобрили мгновенно на карту
А який банк у вас? У мене Монобанк, теж хотів депнути на ПС попробувати там пограти, а воно он яка хрінь може бути.
Привіт, в тебе вийшло вивести з покерстарс яна карту віза?
вивести з покерстарс на карту віза?
Если речь о PS.COM(.EU). На VISA USD PUMB, деп/кешаут инстант без комиссии. У банков
могут быть свои заморочки.
В резервациях PS свои нюансы, на PS.ES определенное время не играю, последний раз выводил
на Skrill, на карту не было опции, а деп был с МК.
зараз 2 відсотки бере собі приват банк з усіх надходжень на мою візу $
раніше було 0,5 %
вивести з покерстарс на карту віза?
Если речь о PS.COM(.EU). На VISA USD PUMB, деп/кешаут инстант без комиссии. У банков
могут быть свои заморочки.
В резервациях PS свои нюансы, на PS.ES определенное время не играю, последний раз выводил
на Skrill, на карту не было опции, а деп был с МК.
що таке ps. es?) в мене звичайний застосунок на андроїді, напевно ps. com
зараз 2 відсотки бере собі приват банк з усіх надходжень на мою візу $
раніше було 0,5 %
а як справи в них зараз з верифікацією, при виведені коштів можуть запросити верифікацію?
Майже стовідсотково запросять. Тай будуть нудити, не таке фото, не такий витяг...
що таке ps. es?) в мене звичайний застосунок на андроїді, напевно ps. com
PS.ES резервация PokerStars для игроков Испании, Португалии и Франции со своей турнирной
сеткой. Украина может играть без проблем, но без программы лояльности и пр. плюшек.
При регистрации использовал эл. почту отличную от PS.COM, документов не разу не запрашивали.
Можно одночасно открывать и играть на PS.COM и PS.ES.
Верификация стандартная процедура, не надо удивляться. Я после регистрации на PokerStars
сам сразу отослал им документы, они ответили, что сами запросят, если надо будет, но позже
сообщили, что проверили и одобрили. С тех пор меня не беспокоили по данному вопросу, если
не ошибаюсь раз просили прислать фото карты с которой депал. Сейчас просто присылают
напоминание, о замене карты, за месяц до окончания ее срока действия.
Как сейчас с верификацией не в курсе, я проходил ее в 2012г. Сомневаюсь чтобы на
PokerStars были с этим какие-либо проблемы.
))) я по 3-5 дней жду минимум