З радістю оголошую результати чергового рейтингового року і вітаю наших найкращих гравців, які змогли піднятися на вершину турнірної таблиці. Цьогоріч трійка лідерів заслуговує виглядає наступним чином:
1 місце: VictorOd
Вражає стабільність результатів Віктора! Для VictorOd це вже восьме потрапляння поспіль у ТОП-3! І щонайменше третя перемога поспіль. Я вже збився з рахунку. Виправте мене, якщо помилився. А цього року Віктор ще й виграв в нашому новорічному турнірі для всіх. Щиро вітаю з подвійною перемогою!
2 місце: KASIUS86
Мої вітання Петру за друге місце! Окрема подяка за вчасні та корисні пости в розділі паролей на фріроли.
3 місце: SL-247
Новачок у ТОП-3! Радий бачити свіже ім’я серед призерів. Сподіваюсь, це лише початок.
Призи вже зараховані у поінтах:
1-е місце: $50
2-е місце: $30
3-е місце: $20
Дякую всім учасникам наших турнірів! Ви робите ці невеличкі "домашні" ігри яскравими!
Новий рейтинговий рік розпочнеться 13 січня. З нетерпінням чекаю на нові битви, нові імена та нові тріумфи. Ще раз вітаю переможців і бажаю всім вам успішного 2025 року!
Мои поздравления победителям!
Александр, а может есть возможность сделать такой рейтинг с ежемесячным подведением итогов и наградами для лучших игроков? Я думаю, это добавило бы динамики и интереса этим турнирам.
Год, все таки, очень большая дистанция. Фактически, это рейтинг не лучших игроков, а самых выносливых) которые имеют возможность играть каждый турнир.
Дякую за привітання, Олександре! Дуже приємно.
Процвітання вашому неперевершеному проекту й надалі. Миру та злагоди.
Всіх з Різдвом та НР.
Поздравляю всех победителей, вы молодцы!!!!
Повністю підтримую!
Вітаю переможців!!!!! Довга дистанція , важкий рік - проте воно того варте!!! Всім добрих свят , мирного неба, здоров'я !!!!!!!
У Пети прогресс: в 2023-ем занял третье место по итогам года, в этом году - второе, того гляди, в следующем году будет бороться и за первое
У Пети прогресс: в 2023-ем занял третье место по итогам года, в этом году - второе, того гляди, в следующем году будет бороться и за первое
Чтобы быть в топ-3 нужно обязательно играть почти все турниры.
В 2024 году всего было проведено 147 рейтинговых турнира. Кол-во турниров призеров:
1) VictorOd - 146;
2) KASIUS86 - 147;
3) SL-247 - 147.
Может пора внести изменения в эту систему рейтинга?
Хочется, чтобы рейтинг был более справедливым и шансы на победу в нем имел каждый игрок, а не только те, кто может играть все турниры.
Щирі вітання переможцю та всім призерам! Молодці, заслужили!!!! Гарно та рівно пройшли всю дистанцію! Супер! Нажаль в мене сезон незадався, так що продовжим у наступному році! Всіх з Різдвяними та Новорічними святами! Бережіть себе та рідних!
Друже, це турніри для фану...Навіщо ти шукаєшь тут якусь змову? Що тобі заважає грати 140+ турнірів? Не переймайся. В світі ще багато чого важливого. Це просто Гра, яку люблять ті, хто спілкується на форумі. Ось і все!!! Нічого особистого. Тільки задоволення від гри та спілкування!
В 2024 году всего было проведено 147 рейтинговых турнира. Кол-во турниров призеров:
1) VictorOd - 146;
2) KASIUS86 - 147;
3) SL-247 - 147.
Хочется, чтобы рейтинг был более справедливым и шансы на победу в нем имел каждый игрок, а не только те, кто может играть все турниры.
Правильный рейтинг, таковым он и останется - не надо придумывать велосипед, когда его уже создали много веков назад
Друже, це турніри для фану...Навіщо ти шукаєшь тут якусь змову? Що тобі заважає грати 140+ турнірів? Не переймайся. В світі ще багато чого важливого. Це просто Гра, яку люблять ті, хто спілкується на форумі. Ось і все!!! Нічого особистого. Тільки задоволення від гри та спілкування!
Я просто высказал свое мнение, почему существующая система рейтинга не совсем справедлива. Мне хочется видеть изменения, которые позволят более широкому кругу игроков претендовать на призовые места в рейтинге, а не только "з@др%там", играющим все турниры в году.
1) VictorOd - 146;
2) KASIUS86 - 147;
3) SL-247 - 147.
Правильный рейтинг, таковым он и останется - не надо придумывать велосипед, когда его уже создали много веков назад
Интересно ! Как это определялось, НЕПОНЯТНО ?!
Мої вітання переможцям!
Полностью поддерживаю идею о пересмотре всей системы рейтинговых турниров.
Играю эти турики относительно регулярно и не вижу повода НЕ озвучить очевидные вещи:
1) победителями годового рейтинга становятся лишь те, кто имеет возможность отыграть максимальное количество турниров, зачем обзывать их лучшими?? Они далеко не лучшие по всем
ПОКЕРНЫМ показателям.
2) многие говорят, что Рейтинговые - это для фана и общения... ЛОЛ!
Там за столами нет никакого общения. А по фану играет лишь с десяток мегоагрессоров ( пуш-фолд с первой раздачи ). Зато от Победителей рейтинга очень часто приходится лицезреть тайминг почти с самого старта, дикие антипокерные фолды, когда для кола надо укомплитить полББ и прочие "хитрости". Что абсолютно минимизирует фан.
За свои 10++ лет в покере я много раз участвовал в различных Лигах, Таблицах лидеров и проч.
Что-то выигрывал, где-то брал призовые. Это не про похвастать, это про опыт подобных состязаний.
Так вот отмечу, что практически всегда, участники имели гораздо более демократичные шансы на топ, чем в Рейтинговых.
Александр , огромное спасибо вам за энтузиазм в сохранении жизнедеятельности вашего проекта!!!
Но ИМХО сегодняшняя система Рейтинговых, мягко говоря, мало способствует расширению состава участников и, следовательно, пользователей ресурса.
Вам решать, но я предлагаю:
1) посвятить январь широкому обсуждению возможных изменений в систему Рейтинговых;
2) заменить годовой рейт например на квартальный или сезонный;
3) при старте сезона иметь четкое расписание пятничных Пробных турниров ( может я ошибаюсь, но в этом году пару месяцев подряд была сугубо омаха, которая гораздо более дисперсионная, чем даже холдем)
Всем удачи и выражайте свое мнение
Интересно ! Как это определялось, НЕПОНЯТНО ?!
Щодо пропозицій по рейтингу відповів ось тут https://www.uapoker.info/forum/mr-grey/predlagayu-obsudit-izmeneniya-v-reitingovykh-turnirakh-na-2025-god-204078 Я не проти там все обговорити.
Подивимось, можливо знайдемо більш цікаву і гнучу платформу для проведення рейтингових турнірів, що дозволить вести рейтинг так як ми захочемо. А можливо достатньо буде внести невеличкі корективи в нарахуванні балів, щоб зробити боротьбу більш цікавою.
Хоча вцілому, я вважаю, що регулярність в такого роду турнірах теж важить дуже багато. Як би ж то можливо було трохи корегувати сітку нарахування балів, щоб, наприклад, звузити її на меншу кількість гравців.
Дякую за привітання! Дуже приємно. З Новим роком!
Бажаю нам миру, збереження життя, здоров'я, житла та майна! Тепер сподівання на нову адміністрацію США, бо на інше надії все менше.
Всім незадоволеним - треба частіше потрапляти за фіналки (за них більше очок), в топ-3 (за них ще більше очок) або принаймні в першу третину від учасників турнірів. Як нараховуються бали? У клубі ПС відкриті всі дані, там можна порахувати скільки відсотків в очках, який відсоток балів кожному місцю нараховується. А мене вже і так понерфили давно переходом з 10-хвилинних рівнів на 5-хвилинні. Доводиться частіше й більше ризикувати, пушити стек. Багато треба думати, майже кожна роздача швидкого турніра має значення, може вплинути на результат. Ще з тих пір дійсно складніше досягати стабільних результатів. Наприклад, гравцю batons71 яскраво виражений стиль nit та найменша кількість нокаутів в середньому не допомогли стати призером цього року, а в минулому така манера гри спрацьовувала краще. SL-247 навів табличку:
Виявляється, також видав першу ефективність в середньому незалежно від кількості зіграних ігор. Можливо, "це ж було вже" :) 1 чи декілька разів в попередніх чемпіонатах. Але сили й час не нескінченні, відчуваю, що навряд повторю подібне.
Дякую за привітання! Дуже приємно. З Новим роком!
Бажаю нам миру, збереження життя, здоров'я, житла та майна! Тепер сподівання на нову адміністрацію США, бо на інше надії все менше.
Всім незадоволеним - треба частіше потрапляти за фіналки (за них більше очок), в топ-3 (за них ще більше очок) або принаймні в першу третину від учасників турнірів. Як нараховуються бали? У клубі ПС відкриті всі дані, там можна порахувати скільки відсотків в очках, який відсоток балів кожному місцю нараховується. А мене вже і так понерфили давно переходом з 10-хвилинних рівнів на 5-хвилинні. Доводиться частіше й більше ризикувати, пушити стек. Багато треба думати, майже кожна роздача швидкого турніра має значення, може вплинути на результат. Ще з тих пір дійсно складніше досягати стабільних результатів. Наприклад, гравцю batons71 яскраво виражений стиль nit та найменша кількість нокаутів в середньому не допомогли стати призером цього року, а в минулому така манера гри спрацьовувала краще. SL-247 навів табличку:
Виявляється, також видав першу ефективність в середньому незалежно від кількості зіграних ігор. Можливо, "це ж було вже" :) 1 чи декілька разів в попередніх чемпіонатах. Але сили й час не нескінченні, відчуваю, що навряд повторю подібне.
О нет, Виктор, ты просто красавчик и заслуженно победил!
Не то что ты "вряд ли повторишь", а скорее тебя не удастся догнать преследователям!
Ты показываешь стабильные результаты на протяжении многих лет
Это и есть знак качества и мастерства.
Уверен, что и в дальнейшем ты будешь взыскать лавры данного пьедестала
Карма + удачи тебе! И с Новым Годом ! ! !
Подивимось, можливо знайдемо більш цікаву і гнучу платформу для проведення рейтингових турнірів, що дозволить вести рейтинг так як ми захочемо. А можливо достатньо буде внести невеличкі корективи в нарахуванні балів, щоб зробити боротьбу більш цікавою.
Хоча вцілому, я вважаю, що регулярність в такого роду турнірах теж важить дуже багато. Як би ж то можливо було трохи корегувати сітку нарахування балів, щоб, наприклад, звузити її на меншу кількість гравців.
Я ще тут тоді також коротко свою пропозицію підсумую. Діюча система нарахування балів і кількості місць в заліковій зоні є оптимальною. Недоліком є не система, а велика кількість гравців в ситауті. Завдяки їм стратегія "дотягнути до залікових балів at all costs" є успішною. Не буде багато ситуатів, залікова зона автоматично стане меншою і втратиться сенс такої стратегії. Вирішення - менший період завчасної реєстрації або автоматичне викидання ситуаутів після 1-го рівня
Вот победитель сыграл 146 игр , ему начислили 274 бала , вопрос сколько раз нужно занять первое место , чтобы набрать такое же количество баллов и не играть оставшиеся турниры ? )))
И как правильно очки или балы и чем они отличаются ? )))
Вот победитель сыграл 146 игр , ему начислили 274 бала , вопрос сколько раз нужно занять первое место , чтобы набрать такое же количество баллов и не играть оставшиеся турниры ? )))
И как правильно очки или балы и чем они отличаются ? )))
Залікові бали/очки (назва неважлива) в рейтинг отримує 33% від кількості всіх зареєстрованих. Скільки балів отримує переможець рейтингового турніру так само залежить від кількості учасників, +/-7 балів давали за перше місце. Тож, відповідаючи на твоє запитання, достатньо виграти 40 рейтингових турнірів
Всем огромное спасибо за поздравления.
Медальки причепив.