Ви знаходитесь на старій версії сайту! Перейдіть на новий сайт.
Детальніше про нову версію
UAPOKER
Зарегистрируйтесь или войдите, чтобы получать билеты на фрироллы Info

✴️ Нова версія сайту

Олександр
Олександр
Пользователь оффлайн. Последний раз был на сайте 2 дня назад. Оффлайн
Всезнающий и всемогущий админ сайта
На сайте: 16 лет

Радий повідомити, що наш новий сайт запущено! Хотіли запустити його швидше, але життя вносить свої корективи. Сайт ще деякий час буде знаходитися у бета-стадії: багато ще чого треба доробити та змінити. Але основний функціонал вже працює і чекає на вас!

Тож, ласкаво просимо, до Нового UAPOKER - https://new.uapoker.info

Коротко про головне

• Нарахування поінтів на старому сайті припиняється 1 березня (окрім розділу Паролі на фріроли)
  • Ваші поінти завжди залишаються в силі і можуть бути без поспіху перенесені на новий сайт
  • На новому сайті також діє програма лояльности
  • Для переходу на новий сайт потрібно зареєструватися (ваш акаунт буде частково перенесено)
  • Всі основні розділи (новини, блоги, статті, форум) будуть активно вестися тільки на новому сайті

Далі трохи детальніше.

Про новий сайт

Це повністю новий сайт, а не просто мовна версія старого. Багато розділів буде створено, а деякі частково перенесено найближчим часом: огляди закладів, відгуки користувачів, навчальні матеріали, чорний список, зал слави (тільки для користувачів, що перенесли акаунти) тощо.

Новини, акції, статті, навчальні матеріали, блоги, форум все це буде активно вестися тільки на новому сайті. На старому сайті вони будуть поступово закриватися і, з часом, автоматично перенаправлятися на новий сайт. Але в будь-якому разі, все буде відбуватися поступово і без поспіху.

Старий сайт деякий час буде функціонувати, але поінти нараховуватися перестануть з 1 березня (окрім розділу Паролі на фріроли, який буде перенесено пізніше). Ваші поінти тут залишаються в силі, але можуть бути перенесені на новий сайт.

Новий сайт також має програму лояльності.

Новий сайт має схожу структуру: Новини і Акції (на головній сторінці), Блоги (Стрічка), Форум і Чат. Спілкування має значно більше соціальних можливостей.

Розділу паролів там ще немає, але це перше, чим ми займемося після запуску. Поки що буде продовжувати працювати теперешній розділ паролів. Поінти за пости в ньому також будуть продовжувати нараховуватися.

Перехід на новий сайт

1. Для продовження спілкування потрібно зареєструватися на новій версії сайту. У користувачів старого сайту є пріоритетне право на створення аккаунту з тим імʼям, яке у них було на старому сайті. Якщо хтось створить його раніше вас, ми видалимо його і зареєструємо на вас. Маленький нюанс - на новому сайті можна створювати ніки тільки латиницею. Наприклад, якщо я тут був Олександр, то на новому сайті буду Oleksandr.

2. Після реєстрації на Новому UAPOKER напишіть тут на Старому UAPOKER мені в приватні про бажання перенести аккаунт (вкажіть нікнейм нового акаунту, якщо відрізняється). Будуть перенесені ваші поінти, відзнаки, карма* та дата реєстрації. Все це буде переноситися вручну, тож наберіться терпіння, але будьте впевнені, що воно нікуди не пропаде. Тож ніякого поспіху немає. Тим часом ви можете вже повноцінно користуватися новим сайтом.

3. Безпосередньо ваш блог перенесено не буде. Пропоную на старому сайті зробити заключний пост в блозі з посиланням на новий блог, а в новому блозі зробити перший пост із посиланням на старий блог. Нове треба починати з чистого аркушу.

Про перенос карми

Через те, що на новому сайті карма нараховуватиметься трошки інакше, перенос старої карми в нову має свої нюанси:

• до 100 карми - карма переноситься один до одного. 
  •  понад 100 карми кожні 100 карми (понад перші 100) будуть дорівнювати 10 новим карма поінтам. 

Тобто, якщо у вас 200 карми, то нової карми у вас буде 110 карма поінтів. Якщо старої карми було 300, то нової буде 120.

При такому переносі всі ВІПи збережуть свій статус. Але на новому сайті ВІП статус не найвищий, тому доводиться вводити таке конвертування карми. 

Користувачі з кармою до 100 отримуватимуть різний статус - залежно від попередньої активності, кількості постів тощо. Будемо обирати статус, який найбільше відповідає вимогам на новому сайті.

Подальше ознайомлення з новим сайтом рекомендую розпочати з наступних матеріалів:

https://new.uapoker.info/faq/ - FAQ

https://new.uapoker.info/dosiahnennia/ - Медальки та інші Досягнення

https://new.uapoker.info/statusy/ - Нові статуси

https://new.uapoker.info/liderbord/ - Рейтинг користувачів

https://new.uapoker.info/prohrama-loialnosti/ - Нова програма лояльності

https://new.uapoker.info/honey-frirol/ - Нова тема Хані фріролів

https://new.uapoker.info/reytynhovi-friroly-uapoker/ - Нова тема Рейтингових турнірів

https://new.uapoker.info/frirol-krychalky/ - Нова тема фріролів для Кричалки

Будь-які запитання можна задавати тут або вже на новому сайті в FAQ на форумі. Взагалі, я думаю, перший місяць буде досить каламбурний, але потихеньку вся активність перетікатиме на новий сайт. 

Трохи лірики

Я зробив все можливе, щоб на новому сайті всім нам було комфортно і цікаво (і ще дуже багато в планах!). Деякі моменти будуть відрізнятися від того, що ми звикли, як от прикріплення зображень до посту у вигляді галереї замість того, щоб вставляти безпосередньо у текст поста. Або ж необхідність додавати користувача в контакти на сайті для того, щоб мати можливість написати йому в приватні повідомлення. Але дайте новому час на те, щоб вам сподобатися. emoji_u1f60c.svg Я провів на новому сайті вже досить багато часу і можу сказати, що на старий сайт повертатися вже важко)

Щодо концепції сайту. Я завжди позиціонував наш сайт, як сайт для простих рекреаційних гравців, які прагнуть простого спілкування і яким було б комфортно спілкуватися в колі однодумців. І тут нічого не зміниться! Мені дуже подобаються нові блоги: вони не вимагають від вас створення шедевру чи чекати на велике досягнення. Це швидкі зручні щоденники, для того, що щоб кожного дня ділитися думками та емоціями. У мене самого виникло бажання почати вести блог) 

Я навмисно залишив сайт дуже простим, майже мінімалістичним, з погляду дизайну. Мені здається, що це зараз глобальна тенденція і вона мені подобається. Окрім того, так завжди залишається місце для втілення нових ідей. Та й це не головне - адже атмосферу на сайті задають його користувачі, а користувачі UAPOKER - найкращі! Дякую, що ви з нами!

Зустрінемось на Новому UAPOKER - NEW.uapoker.info

FringUA
FringUA
Пользователь оффлайн. Последний раз был на сайте 1 неделя назад. Оффлайн
На сайте: 3 года

Нова версія сайта це дуже добре. Я такі зміни підтримую. Але ще дуже хотілось щоб сайт мав більшу орієнтацію на професійних гравців в покер, я розумію що створити конкуренцію gipsyteam важко, але хоча б трошки в цю сторону рухатись було б непогано. 

FringUA
FringUA
Пользователь оффлайн. Последний раз был на сайте 1 неделя назад. Оффлайн

Я особисто готовий робити навчальний матеріал по мтт, в рамках свого блогу, але якщо більшість аудиторії сайту грають з телефону і просто збирають комбінації, або крутять слоти - це не має сенсу тут робити.   

Олександр
Олександр

FringUA сказал:

Я особисто готовий робити навчальний матеріал по мтт, в рамках свого блогу, але якщо більшість аудиторії сайту грають з телефону і просто збирають комбінації, або крутять слоти - це не має сенсу тут робити.   

Я думаю, що більшість саме це робить на будь-якому сайті) А от щодо цікавого навчального матеріалу, то це завжди було цікаво і у нас. Мені здається, подібні матеріали у нас завжди сприймали дуже позитивно. 

ВолодимирП
ВолодимирП
Пользователь оффлайн. Последний раз был на сайте 1 день назад. Оффлайн
VIP пользовательПереможець благодійного турніру для ЗСУНаграда: 1-е место в приватнике на 888poker1-е место в нашем приватном турнире на Colt PokerПобедитель Honey фриролла
На сайте: 15 лет

Нарешті!!! Вітаю всю  спільноту uapoker.info з новим,дійсно українським ,сайтом!emoji_u1f973.svg

Ins1t
Ins1t
Пользователь оффлайн. Последний раз был на сайте 2 недели назад. Оффлайн
VIP пользовательНаграда: Победитель пяти приватников на PokerStarsНаграда: 1-е место в приватнике на 888poker
На сайте: 8 лет

Вітаю із запуском проекту! Дякую за працю. Сподіваюся все у захваті.

Колись запитував, але без відповіді. Прикрутити конвертор роздач проблематично? 
Особисто я на звіти та окремі роздачі в "коміксах" практично не звертаю уваги.

Igor Sheverin
Igor Sheverin
Пользователь оффлайн. Последний раз был на сайте 5 недель назад. Оффлайн
На сайте: 1 год

Приємно вражуєemoji_u1f44d.svg

Олександр
Олександр

Ins1t сказал:

Вітаю із запуском проекту! Дякую за працю. Сподіваюся все у захваті.

Колись запитував, але без відповіді. Прикрутити конвертор роздач проблематично? 
Особисто я на звіти та окремі роздачі в "коміксах" практично не звертаю уваги.

Дякую! Думаю, непросто, але можливо. Записав собі. На відміну від старого сайту, там у мене є мотивація щось нове робити. emoji_u1f4aa.svg Я до вас звернусь, як дійде справа, щоб краще зрозуміти, що саме треба. 

ВолодимирП сказал:

Нарешті!!! Вітаю всю  спільноту uapoker.info з новим,дійсно українським ,сайтом!emoji_u1f973.svg

Дякую! 

Igor Sheverin сказал:

Приємно вражуєemoji_u1f44d.svg

Дякую! Чесно кажучи, я хвилююсь, шо капець))

Igor Sheverin
Igor Sheverin

Олександр сказал:

Дякую! Чесно кажучи, я хвилююсь, шо капець))

Думав, апгрейт попрощє буде, а тут все серйозно. Дійсно круто, і реально конкурентно.

Tiger050
Tiger050
Пользователь оффлайн. Последний раз был на сайте 5 дней назад. Оффлайн
На сайте: 5 лет

Дійсно крутий дизайн та система винагород 

CTDFKL
CTDFKL
Пользователь оффлайн. Последний раз был на сайте 15 часов назад. Оффлайн
VIP пользовательНаграда: Победитель двух приватников на PokerStars

FringUA сказал:

Качественный обучающий материал востребован постоянно. И не так уж важно как и с какого гаджета заходит игрок на рум. Я лично играю последние три года только с телефона или планшета и не потому, что мне так нравиться, просто нет возможности играть с компа., как было раньше, до войны. Но я б с удовольствием прочитал хорошие материалы по игре, особенно ценно то, что есть теоретическая возможность пообщаться с автором и получить от него ответы на вопросы , которые будут наверняка.

Олександр
Олександр

Tiger050 сказал:

Дійсно крутий дизайн та система винагород 

Дякую! Не отримав від вас заявку на перенесення профілю, але бачу новий на новому сайті. Перенести?

MAXHO1962
MAXHO1962
Награда: Победитель шести приватников на PS

Дякую за Вашу працю. Нехай квітне український сайт!

qawsed2
qawsed2
VIP пользовательПобедитель 4-х приватников на 888poker

Колонок "Нові теми" та "Нові коментарі" буде не вистачати, підписки і 5 нових тем трохи не то emoji_u1f613.svg

just_smarty77
just_smarty77
VIP пользовательНаграда: 1-е место в приватнике на PokerMatchПобедитель девяти приватников на PSПобедитель Honey фриролла

так здається "стрічка" і "нове на форумі" по функціоналу повністю копенсують те, що ти сказав

Олександр
Олександр

just_smarty77 сказал:

так здається "стрічка" і "нове на форумі" по функціоналу повністю копенсують те, що ти сказав

Так, в стрічці навіть нові теми на форумі мають анонсуватися. То ж побачимо, може той блок в колонці навіть зайвий буде. А з коментарями подивимось, що можна буде зробити. 

qawsed2
qawsed2
VIP пользовательПобедитель 4-х приватников на 888poker

Та не зовсім... В "Новому на форумі" немає, наприклад, блогу Володимира.

Якось вже звик, що  передивився нові теми і нові коменти і не треба ніде більш заходити, нічого не пропустиш. На стрічку не звертав уваги, на форум майже не заходив.

Tiger050
Tiger050
Пользователь оффлайн. Последний раз был на сайте 5 дней назад. Оффлайн

Так

Олександр
Олександр

Всі заявки на перенесення профілів у себе в приватних бачу. Відповідаю всім вже, коли готове перенесення. 

ShiOlga
ShiOlga
Пользователь оффлайн. Последний раз был на сайте 18 часов назад. Оффлайн
VIP пользовательНаграда: 1-е место в приватнике на PokerStars

А нащо це все?

Чим тут було погано?

Олександр
Олександр

ShiOlga сказал:

А нащо це все?

Чим тут було погано?

Через певний час під цей рушій вже навіть сервер не зможемо підняти. Тому мусимо оновлюватися. 

Олександр
Олександр

Tiger050 сказал:

Так

Дані профілю перенесено. Приємного спілкування! 

MAXHO1962
MAXHO1962
Награда: Победитель шести приватников на PS

... мусимо оновлюватися. 

papirosa
papirosa
Пользователь оффлайн. Последний раз был на сайте 1 час назад. Оффлайн
Награда: 1-е место в приватнике на 888poker
На сайте: 6 лет

papirosa  у papirosa будь-ласка

Олександр
Олександр

papirosa сказал:

papirosa  у papirosa будь-ласка

Зроблено. Приємного спілкування! 

Eskimos
Eskimos
Награда: Победитель двух приватников на PokerStarsПобедитель трех приватников на 888poker

Перенесіть, будь ласка Eskimos на Eskimos у новому сайті.

olegbereza
olegbereza
Пользователь оффлайн. Последний раз был на сайте 6 дней назад. Оффлайн
VIP пользовательПобедитель нашего фриролла на PokerStarsПобедитель новогоднего турнира 2017Победитель новогоднего турнира 2022Победитель двух Honey фриролловПобедитель тринадцати приватников на PS
На сайте: 12 лет

Ура!!!

Дякую!!!

Тепер можна з новими силами і новим натхненням повертатися до роботи на новому сайтіemoji_u1f44d.svg

Перенесіть, будь ласка, мій акаунт - olegbereza

До зустрічі на новому сайті і ще раз вам дякую!!!

dimas401
dimas401
Пользователь оффлайн. Последний раз был на сайте 1 час назад. Оффлайн
На сайте: 11 лет

Доброго ранку,і мій профіль перенесіть - dimas401

granit103
granit103
Награда: 1-е место в приватнике на PokerStars
На сайте: 10 лет

Добрий день!

Прошу перенести дані профілю, реєстрація на новому сайті під тим самим ніком granit103

Дякую!

Олександр
Олександр

Eskimos сказал:

Перенесіть, будь ласка Eskimos на Eskimos у новому сайті.

Дані профілю перенесено. Приємного спілкування! emoji_u1f60e.svg

Олександр
Олександр

olegbereza сказал:

Ура!!!

Дякую!!!

Тепер можна з новими силами і новим натхненням повертатися до роботи на новому сайтіemoji_u1f44d.svg

Перенесіть, будь ласка, мій акаунт - olegbereza

До зустрічі на новому сайті і ще раз вам дякую!!!

Дані профілю перенесено. Приємного спілкування! emoji_u1f60e.svg

Кричалка наверх