З радістю оголошую результати чергового рейтингового року і вітаю наших найкращих гравців, які змогли піднятися на вершину турнірної таблиці. Цьогоріч трійка лідерів заслуговує виглядає наступним чином:
1 місце: VictorOd
Вражає стабільність результатів Віктора! Для VictorOd це вже восьме потрапляння поспіль у ТОП-3! І щонайменше третя перемога поспіль. Я вже збився з рахунку. Виправте мене, якщо помилився. А цього року Віктор ще й виграв в нашому новорічному турнірі для всіх. Щиро вітаю з подвійною перемогою!
2 місце: KASIUS86
Мої вітання Петру за друге місце! Окрема подяка за вчасні та корисні пости в розділі паролей на фріроли.
3 місце: SL-247
Новачок у ТОП-3! Радий бачити свіже ім’я серед призерів. Сподіваюсь, це лише початок.
Призи вже зараховані у поінтах:
1-е місце: $50
2-е місце: $30
3-е місце: $20
Дякую всім учасникам наших турнірів! Ви робите ці невеличкі "домашні" ігри яскравими!
Новий рейтинговий рік розпочнеться 13 січня. З нетерпінням чекаю на нові битви, нові імена та нові тріумфи. Ще раз вітаю переможців і бажаю всім вам успішного 2025 року!
Мои поздравления победителям!
Александр, а может есть возможность сделать такой рейтинг с ежемесячным подведением итогов и наградами для лучших игроков? Я думаю, это добавило бы динамики и интереса этим турнирам.
Год, все таки, очень большая дистанция. Фактически, это рейтинг не лучших игроков, а самых выносливых) которые имеют возможность играть каждый турнир.
Дякую за привітання, Олександре! Дуже приємно.
Процвітання вашому неперевершеному проекту й надалі. Миру та злагоди.
Всіх з Різдвом та НР.
Поздравляю всех победителей, вы молодцы!!!!
Повністю підтримую!
Вітаю переможців!!!!! Довга дистанція , важкий рік - проте воно того варте!!! Всім добрих свят , мирного неба, здоров'я !!!!!!!
У Пети прогресс: в 2023-ем занял третье место по итогам года, в этом году - второе, того гляди, в следующем году будет бороться и за первое
У Пети прогресс: в 2023-ем занял третье место по итогам года, в этом году - второе, того гляди, в следующем году будет бороться и за первое
Чтобы быть в топ-3 нужно обязательно играть почти все турниры.
В 2024 году всего было проведено 147 рейтинговых турнира. Кол-во турниров призеров:
1) VictorOd - 146;
2) KASIUS86 - 147;
3) SL-247 - 147.
Может пора внести изменения в эту систему рейтинга?
Хочется, чтобы рейтинг был более справедливым и шансы на победу в нем имел каждый игрок, а не только те, кто может играть все турниры.
Щирі вітання переможцю та всім призерам! Молодці, заслужили!!!! Гарно та рівно пройшли всю дистанцію! Супер! Нажаль в мене сезон незадався, так що продовжим у наступному році! Всіх з Різдвяними та Новорічними святами! Бережіть себе та рідних!
Друже, це турніри для фану...Навіщо ти шукаєшь тут якусь змову? Що тобі заважає грати 140+ турнірів? Не переймайся. В світі ще багато чого важливого. Це просто Гра, яку люблять ті, хто спілкується на форумі. Ось і все!!! Нічого особистого. Тільки задоволення від гри та спілкування!
В 2024 году всего было проведено 147 рейтинговых турнира. Кол-во турниров призеров:
1) VictorOd - 146;
2) KASIUS86 - 147;
3) SL-247 - 147.
Хочется, чтобы рейтинг был более справедливым и шансы на победу в нем имел каждый игрок, а не только те, кто может играть все турниры.
Правильный рейтинг, таковым он и останется - не надо придумывать велосипед, когда его уже создали много веков назад
Друже, це турніри для фану...Навіщо ти шукаєшь тут якусь змову? Що тобі заважає грати 140+ турнірів? Не переймайся. В світі ще багато чого важливого. Це просто Гра, яку люблять ті, хто спілкується на форумі. Ось і все!!! Нічого особистого. Тільки задоволення від гри та спілкування!
Я просто высказал свое мнение, почему существующая система рейтинга не совсем справедлива. Мне хочется видеть изменения, которые позволят более широкому кругу игроков претендовать на призовые места в рейтинге, а не только "з@др%там", играющим все турниры в году.
1) VictorOd - 146;
2) KASIUS86 - 147;
3) SL-247 - 147.
Правильный рейтинг, таковым он и останется - не надо придумывать велосипед, когда его уже создали много веков назад
Интересно ! Как это определялось, НЕПОНЯТНО ?!
Мої вітання переможцям!
Медальки причепив.