Ви знаходитесь на старій версії сайту! Перейдіть на новий сайт.
Детальніше про нову версію
UAPOKER
Зарегистрируйтесь или войдите, чтобы получать билеты на фрироллы Info

Предлагаю обсудить изменения в Рейтинговых турнирах на 2025 год

Олександр
Олександр
Пользователь оффлайн. Последний раз был на сайте 1 день назад. Оффлайн
Всезнающий и всемогущий админ сайта
На сайте: 16 лет

Tiger050 сказал:

Обмін підходить на крипту дуже вигідно та зняти легко, так турніри треба вже робити, чи с понеділка будуть,? 

Так, з понеділка будуть, як і планувалося. Скоріш за все продовжимо на Старсах. Тільки з тривалістю рейтингу визначимося. 

just_smarty77 сказал:

Олександр сказал:

just_smarty77 сказал:

просто за співвідношенням об'єму мозгодовбання, часу і реального значення можливих змін, звичайно, залишайте як є, тобто рейтинг за рік і систему нарахування балів. Єдина зміна - чи є можливість ставити реєстрацію не за тиждень, а хоча б за день, а найоптимальніше за 2 год. Якщо це зробити, це вже суттєво змінить ситуацію

Я можу спробувати вручну створювати турніри. Хоча це ризиковано тим, що я можу з деяких обставин просто пропустити якийсь день. Але можна додати ще когось менджером клубу, хто постійно грає, щоб він міг підстрахувати. 

... чи на старзах такого немає у функціоналі?

на жаль, немає

Sh@m@n
Sh@m@n
Пользователь оффлайн. Последний раз был на сайте 3 часа назад. Оффлайн
Награда: Победитель трех приватников на PokerStarsПобедитель двух Honey фрироллов
На сайте: 2 года

Ну раз, Александр сам попросил высказаться насчет Рейтинга, напишу свое мнение.

Мои предложения следующие:

1. Ввести Рейтинг за месяц. Годовой рейтинг считать по сумме ежемесячных.

2. В зачет игрока при подсчете ежемесячного рейтинга включать не все результаты, а, например,

8-10 лучших. При этом рейтинг за месяц по игроку обсчитывается, если он сыграл определенное минимальное кол-во турниров (например 5).

Это позволит игрокам пропускать некоторые турниры, без потери шансов на призовое место по итогам рейтинга, при этом, они все равно должны проявлять достаточную активность.

Временные затраты на подсчет Рейтинга по лучшим результатам час-полтора один раз в месяц.

3. Я за то, чтобы играть с небольшим денежным бай-ином (0.22$/0.55$/1.10$), который будет удобен большинству игроков.

Такое решение имеет огромное число плюсов, в том числе, избавит турнир от многочисленных сит-аутов)))

4. Средства, которые администрация выделяла на каждый турнир, направить на выплату для

топ-10 ежемесячного рейтинга.

5. Площадку для игры оставить без изменений, Покерстарз самая удобная платформа для большинства игроков.

just_smarty77
just_smarty77
Пользователь оффлайн. Последний раз был на сайте 8 недель назад. Оффлайн
VIP пользовательНаграда: 1-е место в приватнике на PokerMatchПобедитель девяти приватников на PSПобедитель Honey фриролла
На сайте: 5 лет

Ті, хто пропонують подробити рейтинг на менші відрізки, чомусь не уточняють, що вони пропонують зробити з сумою призових за рейтинг. Адже взагалі, якщо взяти суму всіх призових за рік, то лише $100 розігрується в загальному рейтингу, а в самих турнірах призових було майже в 15 разів більше - $1480.

То що саме ви пропонуєте? цих $100 ділити на 12 частин і щоб переможець щомісячного заліку отримував горді $4? Чи збільшити призові за рейтинги, а призові в окремому турнірі будуть тоді ще менші?

Як на мене, діюча система є найбільш оптимальною, бо змагатися треба в першу чергу за призові в турнірі, а призові в річному рейтингу є не більше ніж бонусом. Наприклад, Sl-247 виграв 8 турнірів, на 2 більше ніж Касіус, не знаю як там з 2-3 місцями у них було, але цілком може бути, що він заробив призовими за турніри на понад $10 більше Касіуса. це просто приклад. Гравець МАХНО не увійшов навіть до десятки, але призовими тільки за перше місце зібрав $35.

Sh@m@n
Sh@m@n
Награда: Победитель трех приватников на PokerStarsПобедитель двух Honey фрироллов

just_smarty77 сказал:

Ті, хто пропонують подробити рейтинг на менші відрізки, чомусь не уточняють, що вони пропонують зробити з сумою призових за рейтинг. Адже взагалі, якщо взяти суму всіх призових за рік, то лише $100 розігрується в загальному рейтингу, а в самих турнірах призових було майже в 15 разів більше - $1480.

То що саме ви пропонуєте? цих $100 ділити на 12 частин і щоб переможець щомісячного заліку отримував горді $4? Чи збільшити призові за рейтинги, а призові в окремому турнірі будуть тоді ще менші?

Як на мене, діюча система є найбільш оптимальною, бо змагатися треба в першу чергу за призові в турнірі, а призові в річному рейтингу є не більше ніж бонусом. Наприклад, Sl-247 виграв 8 турнірів, на 2 більше ніж Касіус, не знаю як там з 2-3 місцями у них було, але цілком може бути, що він заробив призовими за турніри на понад $10 більше Касіуса. це просто приклад. Гравець МАХНО не увійшов навіть до десятки, але призовими тільки за перше місце зібрав $35.

Ты мой пост прочитал? Расписал же, играть за небольшой бай-ин, деньги которые шли на каждый рейтинговый турнир, направить на выплаты лучшим игрокам за месяц.

just_smarty77
just_smarty77
Пользователь оффлайн. Последний раз был на сайте 8 недель назад. Оффлайн
VIP пользовательНаграда: 1-е место в приватнике на PokerMatchПобедитель девяти приватников на PSПобедитель Honey фриролла

Sh@m@n сказал:

Ты мой пост прочитал? Расписал же, играть за небольшой бай-ин, деньги которые шли на каждый рейтинговый турнир, направить на выплаты лучшим игрокам за месяц.

[/quote]

це взагалі не до твоєї пропозиції зауваження. вона нереалістична максимально, гадаю, з цього сайту навіть за бай-ін 10 центів в турнір не назибрається і 20 людей, ну хіба призові будуть $300 щотижня, а не 30. якщо є ідеї за чий рахунок збільшити, велкам

Sh@m@n
Sh@m@n

just_smarty77 сказал:

Sh@m@n сказал:

це взагалі не до твоєї пропозиції зауваження. вона нереалістична максимально, гадаю, з цього сайту навіть за бай-ін 10 центів в турнір не назибрається і 20 людей, ну хіба призові будуть $300 щотижня, а не 30. якщо є ідеї за чий рахунок збільшити, велкам

[/quote] Лол, в чем ее нереалистичность? Люди не могут себе позволить потратить 2.5$-3$ в МЕСЯЦ? Здесь обитают исключительно любители халявы???

Sh@m@n
Sh@m@n

just_smarty77 сказал:

Sh@m@n сказал:

[/quote]

Вообще игра за денежный бай-ин имеет множество плюсов:

1) отпадает необходимость переводов, игрок сразу получает выигрыш на свой счет:

2) сразу уменьшится кол-во игроков, которые заходят в турнир для того чтобы влепить олл-ин на любых картах, а там как пойдет;

3) игроков в сит-ауте почти не будет;

4) добавится соревновательная составляющая, т.к. успех в каждом отдельном турнире, помимо немедленной выплаты, позволит бороться за приз в месячном рейтинге.

Накидал, самое очевидное, может что-то и забыл упомянуть.

Минусов при этом почти нет. Один раз в месяц подбить итог + небольшие месячные денежные затраты игрока, которые окупятся попаданием в топ-3 любого турнира.

santatih
santatih
Пользователь оффлайн. Последний раз был на сайте 6 часов назад. Оффлайн
VIP пользовательНаграда: Победитель двух приватников на PokerStarsПобедитель 4-х приватников на 888poker
На сайте: 6 лет

Минус только один, это когда вы сочиняете свои хотелки, вы не задаетесь вопросом , а есть  ли у Александра время  этой мишурой заниматься , или Александр золотая рыбка ? )))

Реалистичнее мечтайте.

Олександр
Олександр
Пользователь оффлайн. Последний раз был на сайте 1 день назад. Оффлайн
Всезнающий и всемогущий админ сайта
На сайте: 16 лет

Дуже дякую всім за пропозиції. 

Sh@m@n сказал:

играть за небольшой бай-ин, деньги которые шли на каждый рейтинговый турнир, направить на выплаты лучшим игрокам за месяц.

На жаль, з бай-іном і без призового будуть грати одиниці. Я ідея цих  турнірів, щоб будь-який відвідувач сайту зміг взяти участь. 

just_smarty77 сказал:

Ті, хто пропонують подробити рейтинг на менші відрізки, чомусь не уточняють, що вони пропонують зробити з сумою призових за рейтинг. ... бо змагатися треба в першу чергу за призові в турнірі, а призові в річному рейтингу є не більше ніж бонусом. 

Я про це думав) Тому і не хочу робити рейтинги на місяць. Якщо зробити рейтинг за квартал, то я можу трохи збільшити загальні призові за рейтинг, але це все одно буде лишатися просто бонусом, а основною мотивацією залишатиметься власне задоволення від перемоги і медалька) Нажаль значних коштів додатково виділити на ці турніри не зможу, але мені подобається це серія і я хотів би, щоб вона продовжувалася і радувала всіх учасників)

santatih сказал:

Минус только один, это когда вы сочиняете свои хотелки, вы не задаетесь вопросом , а есть  ли у Александра время  этой мишурой заниматься , или Александр золотая рыбка ? )))

Реалистичнее мечтайте.

Дякую за розуміння) Я спробую знайти час, якщо це додасть цікавості серії. 

Sh@m@n
Sh@m@n

Sh@m@n сказал:

играть за небольшой бай-ин, деньги которые шли на каждый рейтинговый турнир, направить на выплаты лучшим игрокам за месяц.

На жаль, з бай-іном і без призового будуть грати одиниці. Я ідея цих  турнірів, щоб будь-який відвідувач сайту зміг взяти участь. 

[/quote] Призовой фонд на каждый турнир будет, он формируется из взносов игроков. Ничто не мешает ЛЮБОМУ посетителю сайта внести бай-ин и поучаствовать в турнире.

Я как раз и хотел, чтобы поменялась смысловая концепция этих турниров и мы перешли к ежемесячному соревнованию, где лучшие игроки за месяц получают дополнительную выплату.

Вижу, что это мало кому интересно, очень жальemoji_u1f612.svg

MAXHO1962
MAXHO1962
Пользователь оффлайн. Последний раз был на сайте 3 недели назад. Оффлайн
Награда: Победитель шести приватников на PS
На сайте: 3 года

А ,якщо, два рейтинги? 1.Турніри, реєстрація за "умовні фішки".  2.Турніри, реєстрація за гроші,якщо можливо, за UAPOKER пінти.  

Tiger050
Tiger050

За поїнти це не так вигідно, у когось їх більше 1000 а в когось і 100 немає

MAXHO1962
MAXHO1962
Награда: Победитель шести приватников на PS
На сайте: 3 года

Активність на форумі, вдосконалення гри - ось і поінти. Ставки можуть бути 1, 2, ... ,5. Можна за готівку (10, ..., 50 центів).

Ігор09
Ігор09
Пользователь онлайн Онлайн
VIP пользовательПобедитель четырех Honey фриролловЗаслуженный медалист. Кликните для просмотра
На сайте: 11 лет

зробити три призових місця,хто більше заробив {5.3.2}тільки три місця вроховувати 

Кричалка наверх