Може в когось дропить на 888, може залежить від їхнього уровня?
Сьогодні особистий рекорд: 7 роздач.
Как то было, что 2 руки дня выпали одновременно на двух столах и обе выиграл.
Такой вот рекорд.
Три місяці поспіль вісімки цідили по 5 баксів. У цьому місяці уже двічі по 5, а сьогодні:
Це вже друга сотка.
Круто!
Поздравляю!
Сьогодні за 14 завдань дали місячну десятку.
Січень-лютий час від часу капало 5-10$, частіше звісно 0.5-1$. Потім привалило щастя 100$, через тиждень ще 100$. Така рада була. Та й що. Та й всьо.
Кранік закрився вже не маю сили дивитися на ці 50 центові "призи" кожен клятий день.
В колесі останній рік тільки білет на фрірол. Може й було щось краще, але я цього не пам'ятаю
В кеші дропи теж або 0.1 бласт або білет. По білетах кілька разів вигравала 5$ бласти. Люблю цей турнір, де 100 призових місць по 5$.
В мене то дропи в день по три штукі, обично 1бакс буває і 0.1, а раз в тиждень 5.
Сьогодні за руку дня нічого. До речі, уряд віддав наказ на блокування ua.888.poker.com і мій провайдер його одразу і виконав. Цікаво, коли заблокують клієнт? PokerStars .уже не працює.
Теж безліч разів переміг з AJ але приз так і не появився)-вже думав що це сьогоднішній персональний баг
Така ж фігня, сьогодні взагалі ніякі акції не зараховувалися...
похоже акция все - второй день подряд не зачет(
В мене теж саме . "Рука дня" перестала працювати ((
Теж саме, не працює. з АК виграв тричі на постфлопі
На стретеджи люди пишут, что саппорт подтвердил окончание акции. Сам лично в саппорт не писал.
Отличная акция была, наизусть знал все руки дня
жалко, неплохая сумма за месяц выходила
888 стали омерзительной восьмеркой
Єлит стабильно приносил доход в месяц,рука+ дропы +фришка примерно 200-250 баксов,и это если без соток в руке и без заносов.
тупо ограбили
Печаль полнейшая 888
R.I.P
Теперь как я понял рука дня у большинства будет правая)
Відразу було ясно, що кард-страйк це замість HOTD.
Також так подумав.. Але кард страйк повне дно,не зрівняється з HOTD
Кто-то проверял? Сейчас работает? А то в акциях она опять есть или это глюк такой?))
За руку в кінці місяця закінули 10бак.А дропи це капец перестали падати? Завжди за день на центові зарегаєшся і два по баксу або 10цент по 4шт, раз в тиждень балували по 5 бак.