UAPOKER
Зарегистрируйтесь или войдите, чтобы получать билеты на фрироллы Info

888 лояльны к сторонникам терроризма?

гидазепам
гидазепам
Пользователь оффлайн. Последний раз был на сайте 3 часа назад. Оффлайн
На сайте: 7 лет

Кому не лень, давайте напишем ЖБ в саппорт 888покер на персонажа с ником ZV.2022 ( Armenia )

Я уверен, у этого членососа несколько акков. если не за ник, пускай хоть за мультиаккаунтинг забанят.

888poker
santatih
santatih
Пользователь оффлайн. Последний раз был на сайте 2 часа назад. Оффлайн
VIP пользовательНаграда: Победитель двух приватников на PokerStarsПобедитель 4-х приватников на 888poker
На сайте: 6 лет

А это флаг росии? Там в углу ещё значек какой то .

Антоха
Антоха
Пользователь онлайн Онлайн
VIP пользовательНаграда: 1-е место в приватнике на PartyPokerНаграда: 1-е место в приватнике на PokerStarsПобедитель одиннадцати приватников на 888pokerПобедитель трех приватников на Lotos Poker
На сайте: 16 лет

Гугли флаг Словении 

sitrof
sitrof
Пользователь оффлайн. Последний раз был на сайте 11 часов назад. Оффлайн
На сайте: 3 года

"888 лояльны к сторонникам терроризма? Дивне питання. 888Poker вигнав засранців  з руму, видалив срикалор з галереї аватарок і де тут лояльність? А те що свинособака виїхала в Арименію де  зареєструвалась , та вчепило собі прапор іншої країи то його проблеми. А ось  його нік   наврядчи  випадковий,   але до чого тут рум?    Який зміст скарги до сапорта повинен бути?

sitrof
sitrof
Пользователь оффлайн. Последний раз был на сайте 11 часов назад. Оффлайн
На сайте: 3 года

Не впевнений що я роблю правильно, але поділюсь. Маю заготовлені  короткі повідомлення, і якщо зустрічаю подібний прапор, а країна не Словенія (є такий казах)  копіюю повідомлення та вставляю в чат,  дві особи аватарки змінили (я їх помічаю  блакитним ). Повідомлення друкую англійськими буквами які використовую як кирилицю.

Наприклад:

py3bkuu BoeHHbIu  kopa6/\b ugu Haxyu!!!!!

nyTuH Xyu/\o

pyZbkue  ZacpaHTcbI  Ha xyu c 888

CBuHoco6aka  c  Tpu KA/\opoM   ugu  Haxyu!!

3ruHb  CBuHoco6aka  c  cpuKA/\opoM 

kaTcanbI Tepnu/\bI

C/\aBa  ykpaiHi    Cpaka    pacceu

akvafresh  B  CPAKy 3acyHb

Можна  копіювати та використовувати, і  це далеко не всі.

Кричалка наверх