Переписка.
Доброго дня. Діючий обмін 30 у.о. на 888. Від вчорашнього дня так і не дочекався переводу на 15 у.о. від Stani57 (8 років на сайті). Я йому скинув на 888, він мені на срілл ні.
Написав йому в особисті, чекаю до завтра.
Модератор.
Мені вперше відповіли після нечесного обміну. Ваші гроші він програв, але можливо колись поверне . На час боргу заблокував його на форумі.
Зворушлива відповідь.
Після того як я йому переслав, добавив в чорний список і пропав.
Еще одна чума кидает (да,да сам виноват не проверил по списку ЧС)
Ник на форуме:
Ник на ACR: BEREZNIKI80
Он мне сегодня писал в личку то же,хотел купить акр как я ему написал переводи первый так и пропал)Оно еме вернется поверь..
да я не обеднею, сегодня и отыграю. просто еще раз убедился.... клиент из россии ;)
Еще одна чума кидает (да,да сам виноват не проверил по списку ЧС)
Ник на форуме:
Ник на ACR: BEREZNIKI80
Его забанил, а если бы вас забанил за нарушение правил форума, остались бы с деньгами :)
Сори ;) буду прилежным ;)
Добрый день
Куда писать чтобы добавили ещё одного скамера?
Вам - везде! Вы уже тут.
Добрый день
Куда писать чтобы добавили ещё одного скамера?
Это специальная тема для этого, но можно и мне в личку.
Чёрт обыкновенный. Занесите его в чёрный список, в Телеграме.@pobmen
Не думал ,что такой большой список мошенников и всегда удивляюсь, что находятся такие доверчивые люди, которые им доверяют.
Чёрт обыкновенный. Занесите его в чёрный список, в Телеграме.@pobmen
Больше информации, пожалуйста. Ник на сайте?
Персонаж :
Шахрай, балабол та неадекват.
Винен $305.
Останній раз позичав на початку лютого 2022року, в листопаді минулого року віддав $15.
Постійно то ігнорить, то грає дурного.
Прикріпляю скріни переписки де веде себе абсолютно неадекватно, зате коли дзвонив випрошувати чергові $10 то зовсім по іншому співав.
Видалив весь флуд. Нагадаю, що в цій темі мають бути тільки повідомлення по суті.
Не знаю, чи змінять щось декілька днів, але дам час на врегулювання ситуації до кінця тижня. Якщо ні, то бан.
Видалив весь флуд. Нагадаю, що в цій темі мають бути тільки повідомлення по суті.
Не знаю, чи змінять щось декілька днів, але дам час на врегулювання ситуації до кінця тижня. Якщо ні, то бан.
Ок.без флуда ,что Алохабич нарушил? какие правила форума?кидка при обмене не было.попрошайничества на Форуме тоже. А если и был невозврат долга,нам неизвестны условия сделки.На основании приведеный скриншотов банить Алохубича не за что!!!!
Ок.без флуда ,что Алохабич нарушил? какие правила форума?кидка при обмене не было.попрошайничества на Форуме тоже. А если и был невозврат долга,нам неизвестны условия сделки.На основании приведеный скриншотов банить Алохубича не за что!!!!
На основе прецедента - первая строчка в Черном списке:
Що незрозумілого у проханні не флудити в темі? Хочете висловитись - створіть окремий пост.
нам неизвестны условия сделки.На основании приведеный скриншотов банить Алохубича не за что!!!!
На основі скріншотів, з чату на форумі в тому числі, видно що персонаж не одноразово обіцяє повернути через тиждень борг і так півтора роки.
+ на додачу шантажує.
Додам для прикладу НЕпопрошайства скрін з особистих повідомлень на форумі
[
Додам ще скрінів НЕпопрошайства
Все это бред ,долгов для него у меня нет
Доброго дня. Діючий обмін 30 у.о. на 888. Від вчорашнього дня так і не дочекався переводу на 15 у.о. від Stani57 (8 років на сайті). Я йому скинув на 888, він мені на срілл ні.
Написав йому в особисті, чекаю до завтра.
Модератор.