Друзі всім привіт, таке питання чув що поповнити 888 покер в Україні можна через картку visa, хто знає які є ще методи поповнення і щоб потім можна було спокійно вивести кошти, дякую.
Поповнення методом перевода гравцеві найдешевше, на сайті у нас дуже часто так міняють, відповідно так і вивести можна, але це не дуже вигідно, ну і через Скрілл - без проблем, але також в комісію їм влітаєш, так що саме вигідно виводити на Візу
у мене купи по 35
Чы в мэнэ по 37.
Дивно я створив тему хотів продати 888 гроші а її видалили, як ще можна тут обміняти покерні гроші?
Дивно я створив тему хотів продати 888 гроші а її видалили, як ще можна тут обміняти покерні гроші?
Правила пользования..
Раздел 2 (Запрещается)..
Пункт s).. создавать темы про обмен средств в первые 30 дней после вашей регистрации на сайте.
дякую за інформацію
Ну так надо было написать поповню ,чы вывэду ,а ещё просче продам, тогда никаких не доразумений не будет.
Два роки тому, після повномасштабки, Альфа банк не давав поповнювати покер888 і вивести на його доларову VISA теж не міг. Потім я на це все забив, термін картки вийшов. Підкажіть, зараз щось змінилось? Якийсь банк нормально проводить транзакції з покером через VISA?
Можна користуватись обмінниками
у мене купи по 35