Обережно непорядочний юзер,обмінювались на 35$.Надіслав йому на PS на нік kelin1993 35$,у відповідь нічого не отримав,тільки більше тижня голову морочив,навіщо?)))
Можливо ці гроші тобі допоможуть^.^
В житті так само)))
Половина людей з якими спілкуюсь не чисті на руку^.^
Але це їхня справа,я живу по принципу карми,що ти віддаєш,те тобі і повернеться,тільки в більшому розмірі,перевірено безліч разів
В житті так само)))
то чому ти з ними продовжуєш спілкуватися? Ну і, залежно в якій мірі вони нечисті
В таких случаях надо переводить по долору . Если обманут хоть не намного. А вобще кругом одно жульё.
ребята, я сейчас редко на форуме. но, неужели Антоха перестал менять? есть человек, который уже всем сто лет меняет по хорошому курсу, зачем вы делаете обмены с левыми аккаунтами?
лучше б мне подарил, лето а у меня дела ваще плохи(
мда, неприятно , а у этого вроде знакомый ник
https://www.uapoker.info/user/kelin вроде как адекватным себя показал.
Странно конечно всё это.
разные бывают ситуации,в профиле написано Донецк, им там небогато живеться.
Была попытка обмена с ним, но он слился после того как я номер кошелька кинул.
ребята, я сейчас редко на форуме. но, неужели Антоха перестал менять? есть человек, который уже всем сто лет меняет по хорошому курсу, зачем вы делаете обмены с левыми аккаунтами?
Конкуренция выросла, сейчас можно курс и по жирнее найти. Плюс он не всегда онлайн, а кто первый встал того и тапки.
В таких случаях надо переводить по долору . Если обманут хоть не намного. А вобще кругом одно жульё.
Насмешил Хотел бы я видеть как ты делаешь 35 транзакций)
Оскільки ТС і так довго чекав, додатковий шанс давати не буду - kelin заблокований.
Якщо ж ситуація вирішиться - повідомте про це адміністрацію.
Оскільки ТС і так довго чекав, додатковий шанс давати не буду - kelin заблокований.
Якщо ж ситуація вирішиться - повідомте про це адміністрацію.
Привіт,спасибі.Було б непогано якби одумався,він показався мені доволі адекватним,це вже від нього залежить^.^
В житті так само)))
то чому ти з ними продовжуєш спілкуватися? Ну і, залежно в якій мірі вони нечисті
Просто у кожного свої погрішності,я дивлюсь як вони зі мною поступають а не з кимось,чи чим занімаються
А на поняття добре чи погане дивлюсь по філософськи , як казав Альберт Ейнштейн«все відносно чогось»люди попридумували різного роду рамки,обмеження і живуть по них.Чому це всім повинно підходити?
В мене є знайомі які кидали усе,брали пару соток доларів і їхали подорожувати по світі.З одним пацаном восени познайомився, він як поїхав подорожувати то повернувся аж за 3 роки))) ще й умудрився пів року на Шріланці в тюрмі посидіти^.^,з ним дійсно було інтересно спілкуватись і слухати де він побував і що пережив^.^
лучше б мне подарил, лето а у меня дела ваще плохи(
Та в мене теж зараз не все в ажурі,думаю скоро все зміниться.Буде пару лишніх $ піджену тобі з 5$ якщо вони зроблять тебе щасливим^.^
Можливо за тиждень за кордон поїду,хоча всі відмовляють а там прийдеться два тижні посидіти в обсервації,що мені дужу не хочеться.
Теж думаю що він таким не занімається,просто через певні життєві обставини змушений був піти на кидок
Теж думаю що він таким не занімається,просто через певні життєві обставини змушений був піти на кидок
Пропала особиста з ним переписка за цей рік!
ТС ти вирішив всіх кідал перерахувати на цьому форумі?)
З PS можно вивести за пару годин самому, через Skrill.
А чому б і не помогти очистити форум за невеликі кошти
А чому б і не помогти очистити форум за невеликі кошти
Марна справа!
Сізіфова праця!
Шось в тебе якийсь магніт на аферистів, співчуваю.