Попрошу добавити кандидата «Dinwik» в чорний список
похоже милее котиков активизировался.... он же киви мен, людмила мазур и остальные его близкие родственники)
Ще здивувався—першу репліку написав як від чол роду,а всі наступні як від жін роду,думаю роздвоєння особистості чи може транс
Ты оскорбила уважаемых випов,и за это понесла заслуженное наказание
"Запомни, Шарапов ! Наказание без вины не бывает! "
Нажився на 4 пачки сигарет,оце так підйом,знімаю шляпу
Сама ти оскорбіла))),не чуєш шо мужик пише,чи в профілі не прописано?
Думаю не нагрубив
Мені то пох,на 1 пачку джумки і 1 пачку сиг менше,подумаєш
А от настрій підняло на всі100^.^
Тепер розумієш чому з людьми які довго на сайті безпечніше мінятись?
Одна розумна людина попереджувала в темі з обміном.
Пфф, найшов з чого потішитись!
От якби ти його розвів, поки він намагався тебе розвести...
Будь на один рівень мислення вище
Мусив попектись щоб була научка,не міг припустити що є такі унікали що сидять на сайті по пів року щоб зробити кидик на 240 грн)
Дистанція поверне)))попрошу правильно це зрозуміти)
Багато живеш, особисто мені не було б пох ні на $5 ні на $100.
Річ не в кількості грошей, а в самому факті шо з тобою вчинили по-свинське.
Якщо ж тобі не зовсім пох то співчуваю, бути обманутим це своєрідний гіркий життєвий досвід, молодець що хоч додумався не всі гроші відправити.
я продавал баланс! покупал тут же на этом сайте менял скидывал уже с многими и первый скидывал и последний не разу не напоролся на кидалу вопрос где вы их находите ??
привет
И что этот Dinwik вип?
ахаха
Я разве на кого-то хоть раз жаловался?)
Там месье Блажко строчил, а я лишь поддержал инициативу.
Кинул на бабки? Кинул!
Но не тут, поэтому жив и здоров.
Багато живеш, особисто мені не було б пох ні на $5 ні на $100.
Річ не в кількості грошей, а в самому факті шо з тобою вчинили по-свинське.
Якщо ж тобі не зовсім пох то співчуваю, бути обманутим це своєрідний гіркий життєвий досвід, молодець що хоч додумався не всі гроші відправити.
Ну по багатому точно не живу),а от з грошима розстаюсь легко тимпаче якщо такі суми
Видно таким тупарям как ты годами не доходит!?
Просьба к администрации, за рецедив, впаять очередное предупреждение ОstapBender
Видно таким тупарям как ты годами не доходит!?
Просьба к администрации, за рецедив, впаять очередное предупреждение ОstapBender
lsv78 можливо він вже є в чорному списку,але справа в тому що 1 раз заходив почитати чорний список-таке враження що можна читати цілий день а не запомятати 10% і приблизно,тимбільше сума мінімальна щоб весь список перелистувати
Сам виноват, меняться с челом который 2 месяца на сайте, тем более первым переводить-нельзя. обменялся бы со старожилами которые 3-10 лет здесь.
lsv78 можливо він вже є в чорному списку,але справа в тому що 1 раз заходив почитати чорний список-таке враження що можна читати цілий день а не запомятати 10% і приблизно,тимбільше сума мінімальна щоб весь список перелистувати
Ctrl+F і шукаєш співпадіння по ніку в румі/на форумі/реквізитів
Сам виноват, меняться с челом который 2 месяца на сайте, тем более первым переводить-нельзя. обменялся бы со старожилами которые 3-10 лет здесь.
Теж вважаю що я сам в цьому винен