Не так давно з'явився новий український криптогаманець Trustee Plus.Його зразу почали рекламувати блогери,стрімери тощо.Перевагою серед інших була наяність віртуальної єврокарти.Встановив його і я.Поки оперував невеликими двозначними сумами ніяких проблем не було.
Але в жовтні вдалося виграти 500 доларів й вивів їх на Trustee Plus,оскільки останній депозит робив звідси.Гроші швидко прийшли,але в додатку стояв статус "Очікування".НА наступний день почалася "санта барбара"
Скрінити переписку в додатку неможливо,тому довелося фотографувати іншим телефоном.
Врешті гроші зарахували на usdt гаманець.Я вже вирішив,що далі буде все гаразд.Але через місяць при виведенні 600 доларів історія повторюється!!!
Лише на ДЕСЯТИЙ день гроші розблокували.З мене цих двох випадків вистачило.Я переказав всі кошти на інший криптогаманець Fastex,в якому був раніше зареєстрований та яким зараз і користуюсь.До речі,двічі вже виводив суми в кілька разів більші,й ніяких питань не було.
Централізовані гаманці всі будуть вимагати верифікацію особистості і переказів. Рано чи пізно. Якщо виводите криптою, то можливо краще використовувати децентралізовані. Наприклад, той же Trustee (без Plus). Але звичайно в них не буде фіату і картки для розрахунків.
Мда, "надати скрін депозитів і виграшів" - весела вимога... а "скрін рейку" вони не хочуть для точності?