Підкажіть будь ласка,з паспортом книжкою можна пройти верифікацію в ACR чи потрібна тільки ід карта?Скільки не загружав завжди відхиляє.
Можливо щось підкажете? техпідтримка відповідає що тільки через бота а бот не приймає.Уже голову зламав незнаю що робити.ІД немає прав також.
Там написано передню і задню сторону ти скидав 1 і ту саму сторінку?
Скинь всё что написано, если паспорт у тебя твой и настоящий , то не понятно в чём тут проблема, да хоть все страницы и корочки в придачу если попросят. Есть загран -то же может пригодиться для верифа думаю. Пробуй - там будет видно зайдёт или нет.
Так там написанно скинути але бот не приймає.Видає помилку кожен раз пише ерор.В мене тільки книжка мав би другий документ вже давно кинув би.
Я торік сюди надсилав документи - [email protected].
Напиши, спитай. Паспорт проходит.
Всім дякую за допомогу.Буду далі їх дожимати.таке відчуття що в сапорті тільки стандартні листи відсілають.
А размер скрина? сам скрин соответствует требованию?
Так адже бот приймає.Потім пише ерор.там до 4 мб розмір фото і відразу з камери грузить.Я уже походу саппорт задовбав тепер повторно не можу загрузити фото
уменьшить с помощью редактора, к примеру- Paint в редакторе уменьшив до приемлемого размера - жмёшь "файл" - "сохранить как"- "изображение в формате JPEG" - в твою какую-нить папку. С оттуда проверив размер файла(я делаю от 100 кб до примерно 300кб) и отсылай по нужному пути.
ну и новости! а когда акр начал требовать верификацию? я год назад выводил, так никакие данные до сих пор не указывал! что то поменялось?
Я 3 роки грав і виводив без вер.А тепер попросили підтвердити .
Я 3 роки грав і виводив без вер.А тепер попросили підтвердити .
Да да там все просто вера проходит.Стандарт id туда сюда я видео еще делал и селфи за 6 часов приняли все доки около Года назад
Ну а я походу догрався.Бот тепер не приймає документи а в техпідтримці не можуть допомогти бо т ільки через бота приймають доки.Це все щог я зміг від них дізнатись.
Ну а я походу догрався.Бот тепер не приймає документи а в техпідтримці не можуть допомогти бо т ільки через бота приймають доки.Це все щог я зміг від них дізнатись.
Да не парся оставь на 1 2 дня Голова остынет дальше проблема решиться..
Да сапорт на Акр Очень Лоялен
[quote=smersh]
Ну а я походу догрався.Бот тепер не приймає документи а в техпідтримці не можуть допомогти бо т ільки через бота приймають доки.Це все щог я зміг ві
Привет ! До сих пор на том же этапе, не разблокировали кассу на вывод?
я звичайну книжку їм скидував