В розділі "паролі на фріролли" трапляються паролі на фріролли GG, але в лоббі GG такі турніри я знайти не можу, їх там просто немає, ні в спеціальних ні в приватних. Пару днів назад бачив олдин фріролл, але він виявився турніром тільки для жінок, ну хочаб був у лоббі. Гадаю що мені обмежено доступ до такіх турнірів, але чому я їх не бачу? Можливо хтось має такі самі проблеми, або знає в чому причиа.
, ,
А шукаю через поле пошуку не вибираючі приватні або спеціальні
Можливо таким чином вийде?
Напиши в саппорт GG могут помочь.
Звертання до підтримки ggpoker.ua -зайва трата нервів та часу
А по факту відсутності фріролів,то реєстрація не від усіх афілейтів дає доступ до них.Наприклад,якщо до появи ggpoker.ua був зареєтрований на ggpoker.com або переніс свій акаунт з покерка,то вище показаних приватних фріролів в лобі не буде.
в мене їх ніколи і не було!!! щоб були фріхи треба було від якогось афілейту зарегатись!!!!
Всім дякую за відповіді та поради. Српобував спосіб cypripedium, бачу лише турніри FLIP жовтого коліру (жіночі). Зарєеструвався на GG сам без афілейту, Фріроли були. В одному фріроллі виграв 2$ розкрутився, двічи вивів по 65$ тут через обмін. Поки були гроші на гру фріролли не цікавили, а зараз на балансі 0 шукаю фріхі а їх нема. Депати не хочу. Можливо через перекази фріролли заблокували.
"..Звертання до підтримки ggpoker.ua -зайва трата нервів та часу.."
- Был на старом ГГ перешел на новый ,то же не было некоторых игр и фрироллов в частности. Написал в саппорт, (кстати ответили ну очень быстро, без лишней воды. Что там насоветовали я точно уже не помню, но вроде что-то с верификацией связано было - не помню уже.). Как и кому саппорт отвечает сейчас- х.з. , но совсем недавно нужно было что-то порешать и снова ответили быстро и всё по-делу. Возможно это только у меня. Да, и от аффа я зареган или нет - не помню уже.
Пишите в саппорт - хоть что-то прояснится.
И конечно- удачи, мира!
Лучший вариант написать в тех поддержку и забанить аккаунт на века и не играть в этой помойке!