Як Вам наш чемпіон Усик на зважуванні та битві поглядів? Я побачив спокій та впевненість, хоча Фюрі провокував своєю поведінкою ну Ром у своєму репертуарі.
Інтригує мене але і тривожить одночасно 20 кг. Різниця у вазі а як на Вашу думку?
так а кто на кого ставить будет?
В тебе є сумніви? Кидаю 100 на Усіка і спокійно дивлюсь. Програєм- не великі кошти 100 баксів. Виграємо- приємно двічі!!!!!
Усик красавчик!
116 - 112 все трое судей + 118 - 112 ИИ поставил) он по 10 баллов в первом и двенадцатом раунде обоим поставил.
Александр Усик - Тайсон Фьюри (116:112, 116:112, 116:12)
С победой, Александр!
З перемогою Україна!!!
МОЛОДЕЦЬ!
Молодець, вітаємо Олександра! Хоча ром його трохи теж доставав, але по суддівських записках цього разу без роздільного рішення та й ШІ підтвердив перемогу нашого Чемпіона.
Так що РОМ хай йде до того бару де був і трошки розслабитися
Какой ещё Ром, что ты выдумал? Написал в самом начале тоже + в последнем сообщении.
У него лишь кличка Цыганский Король (англ. Gypsy King)
Какой ещё Ром, что ты выдумал? Написал в самом начале тоже + в последнем сообщении.
У него лишь кличка Цыганский Король (англ. Gypsy King)
Вчи мову, одоробло
Друже можу тобі тільки одну пораду дати: "Вивчай матеріальну частину"
Фюрі походить з родини ірландських циган.
Звернись хоч би до дядька Гугла
Друже можу тобі тільки одну пораду дати: "Вивчай матеріальну частину"
Фюрі походить з родини ірландських циган.
Звернись хоч би до дядька Гугла
Перед тем, как я тебе писал сообщение, я Гуглил + сейчас в Википедии на странице Фьюри нет такого слова "Ром"!
Хорошо, тогда объясни, что ты имеешь ввиду.
Ахахах ору
Історія ромів, цигани України...
Одним словом читай і вчися...
Історія ромів, цигани України...
Одним словом читай і вчися...
Всё, я понял:
Распространённое самоназвание цыган — ром, рома, хотя используются и другие этнонимы: синти, мануш («люди»), кале («чёрные») и др. В качестве обобщающего названия на политическом уровне для всех европейских цыган используется обозначение рома.
З СВЯТОМ ВСІХ! РІЗДВОМ ХРИСТОВИМ!
ХРИСТОС НАРОДИВСЯ! СЛАВИТИ ХРИСТА!
В первом бою разница в весе была приблизительно такая же.