Я і раніше підозрював, але вже сьогодні чітко було видно: через дивний глюк на Старсах, деякі члени клубу зі статусом "призупинено" все одно можуть реєструватися на турнірах. Тому на сьогоднішній турнір для ВІПів можуть потрапити деякі не ВІПи. Я зараз заблокував тих, хто вже встиг зареєструватися (до вас претензій немає, перед завтрашнім турніром я всіх розблокую). Якщо сьогодні ще хтось зареєструється на турнірі не маючи статусу ВІП, та ще й посяде якесь призове місце, то при виплаті призових я просто не буду рахувати цей результат.
Далі будемо думати, як бути із нашими Хані. Щось вигадаємо)
Все таки пробився в цей турнір Strelok950 без статусу VIP і все одно грав. І сам нічого не отримає і мене вибив(могло скластися по іншому), молодчина, але мабуть неуважний Всім дякую за турнір та з наступаючим новим роком
Жду и надеюсь
300 очков - и все мои накопления на 888, пожалуйста.
Всем спасибо за игру и С НАСТУПАЮЩИМ!
Бан йому треба дати
№ 15 , прибавьте к поинтам сайта пожалуйста.
Мої вітання переможцю турніру alneal! Медальку причепив. Призові всім зарахував у поінти сайта. Виплату можна замовити на:
1. На 888poker (переказ від 5 доларів)
Можливо доведеться відіграти переказ.
2. На ACR Poker
Для переказу потрібен ваш нікнейм (screen name) у покер-румі.
3. На CoinPoker
Для переказу потрібен ваш нікнейм у покер-румі.
4. На Litecoin (низька комісія, швидкі транзакції, приймають у всіх обмінниках, приймають у багатьох крипторумах)
Для переказу потрібна ваша адреса цієї криптовалюти.
Результати наступних гравців не були враховані через те, що вони не мають статусу VIP на сайті. Призові були відповідно зсунуті на ці позиції.
@rmagedOn
sashwerter
Strelok950
Teleka1024
Andrey G77
Доброго дня . Вибачте зразу не замітив що це віп турнір. Гра була захоплююча , тож вибачте що випадково потрапив на турнір , та удачі всім сьогодні у турнірі .нік Strelok950
Ну, от... чому це я впала в немилість
Ні Teleka1024, а leleka1024
Шкода, що лишилася своїх кровно зароблених
Andrey G77. Також випадково зареєструвався в турнірі (з телефону). Коли помітив, що для ВІПів, то було пізно. Тому участі не приймав. Всім гарного настрою!!
Ну, от... чому це я впала в немилість
Ні Teleka1024, а leleka1024
Шкода, що лишилася своїх кровно зароблених
Дякую, Олександре! Трохи і сама винна, що в коментах не вказала місце.