Александр,чего то не получается войти в свою учетную запись на новом сайте,пишет то неправильный пароль,или логин,не подскажете как исправить?
barba -->Barba
Добрий ранок!
Прошу перенести дані профілю, реєстрація на новому сайті під тим самим ніком alneal
Дякую!
Добрий ранок!
Прошу перенести дані профілю, реєстрація на новому сайті під тим самим ніком alneal
Дякую!
barba -->Barba
Олександр, а можно і мою аватарку перенести, я на своєму новому ноуті її не можу знайти.
Олександр, а можно і мою аватарку перенести, я на своєму новому ноуті її не можу знайти.
Magellan-Magellan
destlime - destlime
Magellan-Magellan
destlime - destlime
Мої вітання!
Приємно що, сайт продовжує існувати і з тим, ще і розвиватися, дякую Олександр за роботу.
Колись, з покером почав знайомитись на цьому сайту. І перші гроші виграв із паролей на фриролли)
Життя вносить корективи, але досі приємно зайти на цей сайт, а інколи і пограти в гру.
Тож і мій профіль перенесіть tofaxxx у той самий tofaxxx .
Дякую!
p.s. якщо можна і мою аватарку. до душі вона мені.
Мої вітання!
Приємно що, сайт продовжує існувати і з тим, ще і розвиватися, дякую Олександр за роботу.
Колись, з покером почав знайомитись на цьому сайту. І перші гроші виграв із паролей на фриролли)
Життя вносить корективи, але досі приємно зайти на цей сайт, а інколи і пограти в гру.
Тож і мій профіль перенесіть tofaxxx у той самий tofaxxx .
Дякую!
p.s. якщо можна і мою аватарку. до душі вона мені.
Привіт також прошу перенести дані профілю, реєстрований на новому сайті під тим самим ніком andrij777
Привіт також прошу перенести дані профілю, реєстрований на новому сайті під тим самим ніком andrij777
Перенесите мой профиль тоже, ник такой же
Перенесіть і мій профіль, імя користувача таке ж. Дякую.
Перенесіть і мій профіль, імя користувача таке ж. Дякую.
Перенесіть будь ласка профіль на новий сайт, нік такий самий
дякую, гарного дня
Перенесіть будь ласка профіль на новий сайт, нік такий самий
дякую, гарного дня
А можно остаться только на старом сайте?
Мне на новом - как в авторском кино: вроде, че-то интересное, вроде, надо хвалить , но, точно, не мое.
Я там ни одного знакомого не встретила даже...