UAPOKER
Зарегистрируйтесь или войдите, чтобы получать билеты на фрироллы Info

Нова україномовна версія сайту (скоро)

Олександр
Олександр
Пользователь оффлайн. Последний раз был на сайте 46 минут назад. Оффлайн
Всезнающий и всемогущий админ сайта
На сайте: 16 лет

Доповідаю. Дуже хотів запустити нову версію сайту до лютого, щоб вся активність по сайту для того ж Хані вже рахувалась на новому сайті, але застряг на формуванні і налаштуванні програми лояльності там. Це виявилося трохи складніше, ніж я планував. 

Але насправді залишилось вже не так багато - доналаштувати програму лояльності, домарафетити деякі функції і ... перенести на робочий сервер, тут звичайно можуть бути сюрпризи. Якщо не буде непередбачуваних затримок, то плануємо запуск на кінець лютого, початок березня. 

just_smarty77
just_smarty77
Пользователь оффлайн. Последний раз был на сайте 7 недель назад. Оффлайн
VIP пользовательНаграда: 1-е место в приватнике на PokerMatchПобедитель девяти приватников на PSПобедитель Honey фриролла
На сайте: 5 лет

emoji_u1f525.svgemoji_u1f4a3.svg

MAXHO1962
MAXHO1962
Пользователь оффлайн. Последний раз был на сайте 2 недели назад. Оффлайн
Награда: Победитель шести приватников на PS
На сайте: 3 года

Бажаю успіхів! Нехай все буде гаразд.

Ігор09
Ігор09
Пользователь оффлайн. Последний раз был на сайте 14 часов назад. Оффлайн
VIP пользовательПобедитель четырех Honey фриролловЗаслуженный медалист. Кликните для просмотра
На сайте: 11 лет

emoji_u270c.svgemoji_u1f44d.svg

StivBushemi
StivBushemi
Пользователь оффлайн. Последний раз был на сайте 11 недель назад. Оффлайн
На сайте: 12 недель

Давно пора бо ці рускоговорящі вже задовбали.Треба ще писати всім по українськи а ні так бан.Україну треба розвивати з малого.

batons7128
batons7128
Пользователь оффлайн. Последний раз был на сайте 2 дня назад. Оффлайн
"Серебро" в рейтинге игроков за 2022 г.Абсолютный Чемпион UAPOKER 2021Чемпион UAPOKER 2020Награда: Победитель четырех приватников на PokerSt"Срібло" в рейтингу гравців за 2023 р
На сайте: 6 лет

Чекаємо і хай все вдасться!!!

just_smarty77
just_smarty77
VIP пользовательНаграда: 1-е место в приватнике на PokerMatchПобедитель девяти приватников на PSПобедитель Honey фриролла

StivBushemi сказал:

Давно пора бо ці рускоговорящі вже задовбали.Треба ще писати всім по українськи а ні так бан.Україну треба розвивати з малого.

співчуваю - цілих 3 дні на сайті і вже тебе задовбало так, що ти першим же повідомленням вирішив срач порозводити. тут таке не проходить

Олександр
Олександр

just_smarty77 сказал:

StivBushemi сказал:

співчуваю - цілих 3 дні на сайті і вже тебе задовбало так, що ти першим же повідомленням вирішив срач порозводити. тут таке не проходить

Мультиак. Забанив.

topgoa
topgoa
Пользователь оффлайн. Последний раз был на сайте 4 недели назад. Оффлайн
VIP пользовательНаграда: 1-е место в приватнике на PokerStarsНаграда: Победитель двух приватников по Omaha,  PSПобедитель девяти приватников на 888pokerПобедитель нашего приватника на Lotos PokerПобедитель Honey фриролла
На сайте: 13 лет

Це добрі добрі новини ! З повагою до всіх відвідувачів сайту . emoji_u1f340.svg

santatih
santatih
Пользователь оффлайн. Последний раз был на сайте 3 часа назад. Оффлайн
VIP пользовательНаграда: Победитель двух приватников на PokerStarsПобедитель 4-х приватников на 888poker
На сайте: 6 лет

StivBushemi сказал:

Бистив с чего ты взял что там нельзя будет говорить по русски, там всего лишь блоги будут на украинском, а так говори накоком хочешь , у нас свободная страна идиот .

doberrman62
doberrman62
Пользователь оффлайн. Последний раз был на сайте 5 недель назад. Оффлайн
VIP пользовательНаграда: Победитель трех приватников на PokerStarsПобедитель 4-х приватников на 888pokerНаграда: 1-е место в приватнике на PokerMatchПобедитель Honey фриролла
На сайте: 7 лет

Влад этого черта уже забанили, не трать на него свои нервы emoji_u1f91d.svg

joker000
joker000
Пользователь оффлайн. Последний раз был на сайте 10 недель назад. Оффлайн
На сайте: 11 лет

Олександре, ви навіть не уявляєте скільки років я цього чекаю. Наперед кажу вам - величезне ДЯКУЮ. Бажаю розвитку та наснаги і терпіння здолати всі перешкоди. 

alneal
alneal
Пользователь оффлайн. Последний раз был на сайте 2 часа назад. Оффлайн
VIP пользовательПобедитель Новогоднего турнира
На сайте: 14 лет

гарна новина!!!успіхів!!!!

не дуже зрозумів .як це буде працювати,подивимось

CTDFKL
CTDFKL
Пользователь оффлайн. Последний раз был на сайте 11 часов назад. Оффлайн
VIP пользовательНаграда: Победитель двух приватников на PokerStars
На сайте: 3 года

StivBushemi сказал:

Давно пора бо ці рускоговорящі ......

російськомовні

Навчись спочатку сам, а потім іншим дорікати смій.
Задовбаний ти наш.
Igor Sheverin
Igor Sheverin
На сайте: 1 год

Візуалізацію вже можна глянути якось на скрінах? Чи все так само лишається?

Олександр
Олександр

Igor Sheverin сказал:

Візуалізацію вже можна глянути якось на скрінах? Чи все так само лишається?

Вигляд і рушій інші будуть. Але ключові моменти комьюніті залишатимуться незмінні. Все буде ще мінятися, адже інструментів і ідей досить багато. Наразі виглядає ось так:

Головна

Пости

Блоги

+ повідомлення про нові дописи в інших розділах

Форум

Кричалка в звичному місці і вигляді

Приватні повідомлення

Профіль

Залишатиметься програма лояльності, лідерборд користувачів. Деякі функції будуть досить незвичним, але буде багато дуже зручних моментів, наприклад, можна буде робити перекази поінтів без моєї участі; підписки та блокування користувачів, багато соціальних функцій. Плюс багато чого будемо додавати вже після запуску, то ж має бути цікаво. Я дуже чекаю. 

qawsed2
qawsed2
Пользователь оффлайн. Последний раз был на сайте 2 недели назад. Оффлайн
VIP пользовательПобедитель 4-х приватников на 888poker

Старий дизайн якийсь ламповіший) Треба буде час, щоб звикнути.

Ins1t
Ins1t
Пользователь оффлайн. Последний раз был на сайте 19 часов назад. Оффлайн
VIP пользовательНаграда: Победитель пяти приватников на PokerStarsНаграда: 1-е место в приватнике на 888poker
На сайте: 8 лет

Дарк тема складне питання?

Олександр
Олександр

qawsed2 сказал:

Старий дизайн якийсь ламповіший) Треба буде час, щоб звикнути.

Завжди так із новим) Я от там вже деякий час сиджу і можу сказати, що на новому мені ВЖЕ комфортніше і зручніше. Хоча на старому, мабуть, із заплющеними очима можу вже тему створити) Але все ж таки, старий рушій побачив світ ще у 2008 році. 17 років, між іншим... Хоча і робили оновлення дизайну, але ж на функціонал це не впивало. Тempora mutantur, et nos mutamur in illis - часи змінюються, і ми змінюємося разом із ними)

Плюс, новий дизайн, це фактично стандартний шаблон. Після запуску буду вже спокійно вдосконалювати.

Ins1t сказал:

Я знав, що мене за це спитають) Вбудованого рішення немає, але на відміну від старого сайту, там це питання можна вирішити. Є в списку ще до запуску сайту. Але хочу знайти нормальне рішення, яке б не гальмувало роботу сайту. Бо одне знайшов, то воно так пригальмовувало, що відмовився від нього. Буду намагатися зробити. 

Олександр
Олександр

Ins1t сказал:

Якось так виходить:

Сам рідко користуюся темними темами, але за свідченнями наче понад 80% користувачів використовують темний режим на мобілках.  

Ins1t
Ins1t
Пользователь оффлайн. Последний раз был на сайте 19 часов назад. Оффлайн
VIP пользовательНаграда: Победитель пяти приватников на PokerStarsНаграда: 1-е место в приватнике на 888poker
На сайте: 8 лет

Олександр сказал:

Якось так виходить:

Сам рідко користуюся темними темами, але за свідченнями наче понад 80% користувачів використовують темний режим на мобілках.  

Схоже компонування, архітектура, те, що любиш . Чекаємо з нетерпінням. Бог допомагай.)

А дарк, взагалі вогонь....

Dzill320
Dzill320
Награда: Победитель пяти приватников на PokerStars
На сайте: 2 года

Виглядає дуже і дуже!!!! Дякую за Ваші намагання зробити це як найкраще, Наснаги довести все до кінця.

Кричалка наверх