UAPOKER
Зарегистрируйтесь или войдите, чтобы получать билеты на фрироллы Info

Нова україномовна версія сайту (скоро)

Олександр
Олександр
Пользователь оффлайн. Последний раз был на сайте 1 час назад. Оффлайн
Всезнающий и всемогущий админ сайта
На сайте: 16 лет

Доповідаю. Дуже хотів запустити нову версію сайту до лютого, щоб вся активність по сайту для того ж Хані вже рахувалась на новому сайті, але застряг на формуванні і налаштуванні програми лояльності там. Це виявилося трохи складніше, ніж я планував. 

Але насправді залишилось вже не так багато - доналаштувати програму лояльності, домарафетити деякі функції і ... перенести на робочий сервер, тут звичайно можуть бути сюрпризи. Якщо не буде непередбачуваних затримок, то плануємо запуск на кінець лютого, початок березня. 

just_smarty77
just_smarty77
Пользователь оффлайн. Последний раз был на сайте 6 недель назад. Оффлайн
VIP пользовательНаграда: 1-е место в приватнике на PokerMatchПобедитель девяти приватников на PSПобедитель Honey фриролла
На сайте: 5 лет

emoji_u1f525.svgemoji_u1f4a3.svg

MAXHO1962
MAXHO1962
Пользователь оффлайн. Последний раз был на сайте 1 неделя назад. Оффлайн
Награда: Победитель шести приватников на PS
На сайте: 3 года

Бажаю успіхів! Нехай все буде гаразд.

Ігор09
Ігор09
VIP пользовательПобедитель четырех Honey фриролловЗаслуженный медалист. Кликните для просмотра
На сайте: 11 лет

emoji_u270c.svgemoji_u1f44d.svg

StivBushemi
StivBushemi
Пользователь оффлайн. Последний раз был на сайте 10 недель назад. Оффлайн
На сайте: 11 недель

Давно пора бо ці рускоговорящі вже задовбали.Треба ще писати всім по українськи а ні так бан.Україну треба розвивати з малого.

batons7128
batons7128
"Серебро" в рейтинге игроков за 2022 г.Абсолютный Чемпион UAPOKER 2021Чемпион UAPOKER 2020Награда: Победитель четырех приватников на PokerSt"Срібло" в рейтингу гравців за 2023 р
На сайте: 6 лет

Чекаємо і хай все вдасться!!!

just_smarty77
just_smarty77
VIP пользовательНаграда: 1-е место в приватнике на PokerMatchПобедитель девяти приватников на PSПобедитель Honey фриролла

StivBushemi сказал:

Давно пора бо ці рускоговорящі вже задовбали.Треба ще писати всім по українськи а ні так бан.Україну треба розвивати з малого.

співчуваю - цілих 3 дні на сайті і вже тебе задовбало так, що ти першим же повідомленням вирішив срач порозводити. тут таке не проходить

Олександр
Олександр

just_smarty77 сказал:

StivBushemi сказал:

співчуваю - цілих 3 дні на сайті і вже тебе задовбало так, що ти першим же повідомленням вирішив срач порозводити. тут таке не проходить

Мультиак. Забанив.

topgoa
topgoa
Пользователь оффлайн. Последний раз был на сайте 3 недели назад. Оффлайн
VIP пользовательНаграда: 1-е место в приватнике на PokerStarsНаграда: Победитель двух приватников по Omaha,  PSПобедитель девяти приватников на 888pokerПобедитель нашего приватника на Lotos PokerПобедитель Honey фриролла
На сайте: 13 лет

Це добрі добрі новини ! З повагою до всіх відвідувачів сайту . emoji_u1f340.svg

santatih
santatih
Пользователь оффлайн. Последний раз был на сайте 2 часа назад. Оффлайн
VIP пользовательНаграда: Победитель двух приватников на PokerStarsПобедитель 4-х приватников на 888poker
На сайте: 6 лет

StivBushemi сказал:

Бистив с чего ты взял что там нельзя будет говорить по русски, там всего лишь блоги будут на украинском, а так говори накоком хочешь , у нас свободная страна идиот .

doberrman62
doberrman62
Пользователь оффлайн. Последний раз был на сайте 4 недели назад. Оффлайн
VIP пользовательНаграда: Победитель трех приватников на PokerStarsПобедитель 4-х приватников на 888pokerНаграда: 1-е место в приватнике на PokerMatchПобедитель Honey фриролла
На сайте: 7 лет

Влад этого черта уже забанили, не трать на него свои нервы emoji_u1f91d.svg

joker000
joker000
Пользователь оффлайн. Последний раз был на сайте 9 недель назад. Оффлайн
На сайте: 11 лет

Олександре, ви навіть не уявляєте скільки років я цього чекаю. Наперед кажу вам - величезне ДЯКУЮ. Бажаю розвитку та наснаги і терпіння здолати всі перешкоди. 

alneal
alneal
Пользователь оффлайн. Последний раз был на сайте 1 день назад. Оффлайн
VIP пользовательПобедитель Новогоднего турнира
На сайте: 14 лет

гарна новина!!!успіхів!!!!

не дуже зрозумів .як це буде працювати,подивимось

CTDFKL
CTDFKL
Пользователь оффлайн. Последний раз был на сайте 23 часа назад. Оффлайн
VIP пользовательНаграда: Победитель двух приватников на PokerStars
На сайте: 3 года

StivBushemi сказал:

Давно пора бо ці рускоговорящі ......

російськомовні

Навчись спочатку сам, а потім іншим дорікати смій.
Задовбаний ти наш.
Igor Sheverin
Igor Sheverin
На сайте: 1 год

Візуалізацію вже можна глянути якось на скрінах? Чи все так само лишається?

Олександр
Олександр

Igor Sheverin сказал:

Візуалізацію вже можна глянути якось на скрінах? Чи все так само лишається?

Вигляд і рушій інші будуть. Але ключові моменти комьюніті залишатимуться незмінні. Все буде ще мінятися, адже інструментів і ідей досить багато. Наразі виглядає ось так:

Головна

Пости

Блоги

+ повідомлення про нові дописи в інших розділах

Форум

Кричалка в звичному місці і вигляді

Приватні повідомлення

Профіль

Залишатиметься програма лояльності, лідерборд користувачів. Деякі функції будуть досить незвичним, але буде багато дуже зручних моментів, наприклад, можна буде робити перекази поінтів без моєї участі; підписки та блокування користувачів, багато соціальних функцій. Плюс багато чого будемо додавати вже після запуску, то ж має бути цікаво. Я дуже чекаю. 

qawsed2
qawsed2
VIP пользовательПобедитель 4-х приватников на 888poker

Старий дизайн якийсь ламповіший) Треба буде час, щоб звикнути.

Ins1t
Ins1t
Пользователь оффлайн. Последний раз был на сайте 3 дня назад. Оффлайн
VIP пользовательНаграда: Победитель пяти приватников на PokerStarsНаграда: 1-е место в приватнике на 888poker
На сайте: 8 лет

Дарк тема складне питання?

Олександр
Олександр

qawsed2 сказал:

Старий дизайн якийсь ламповіший) Треба буде час, щоб звикнути.

Завжди так із новим) Я от там вже деякий час сиджу і можу сказати, що на новому мені ВЖЕ комфортніше і зручніше. Хоча на старому, мабуть, із заплющеними очима можу вже тему створити) Але все ж таки, старий рушій побачив світ ще у 2008 році. 17 років, між іншим... Хоча і робили оновлення дизайну, але ж на функціонал це не впивало. Тempora mutantur, et nos mutamur in illis - часи змінюються, і ми змінюємося разом із ними)

Плюс, новий дизайн, це фактично стандартний шаблон. Після запуску буду вже спокійно вдосконалювати.

Ins1t сказал:

Я знав, що мене за це спитають) Вбудованого рішення немає, але на відміну від старого сайту, там це питання можна вирішити. Є в списку ще до запуску сайту. Але хочу знайти нормальне рішення, яке б не гальмувало роботу сайту. Бо одне знайшов, то воно так пригальмовувало, що відмовився від нього. Буду намагатися зробити. 

Олександр
Олександр

Ins1t сказал:

Якось так виходить:

Сам рідко користуюся темними темами, але за свідченнями наче понад 80% користувачів використовують темний режим на мобілках.  

Ins1t
Ins1t
Пользователь оффлайн. Последний раз был на сайте 3 дня назад. Оффлайн
VIP пользовательНаграда: Победитель пяти приватников на PokerStarsНаграда: 1-е место в приватнике на 888poker
На сайте: 8 лет

Олександр сказал:

Якось так виходить:

Сам рідко користуюся темними темами, але за свідченнями наче понад 80% користувачів використовують темний режим на мобілках.  

Схоже компонування, архітектура, те, що любиш . Чекаємо з нетерпінням. Бог допомагай.)

А дарк, взагалі вогонь....

Dzill320
Dzill320
Награда: Победитель пяти приватников на PokerStars
На сайте: 2 года

Виглядає дуже і дуже!!!! Дякую за Ваші намагання зробити це як найкраще, Наснаги довести все до кінця.

Кричалка наверх