Заслужений журналіст України та багаторічний головний редактор щотижневика "Футбол".
Український футбольний журналіст Артем Франков помер у віці 53 років. Відповідний допис вийшов у його авторському каналі в Telegram.
Протягом 25 років Франков обіймав посаду головного редактора у журналі "Футбол". Після початку повномасштабного російського вторгнення останній випуск періодичного видання вийшов улітку 2022-го.
У п'ятницю, 27 жовтня, на каналі журналіста повідомили, що Франков перебуває в лікарні. В іншому дописі від 31-го числа йшлося, що ексочільник "Футболу" переніс другий інсульт і залишається в реанімаційному відділенні, а його стан покращується.
Франков помер увечері вівторка, 31 жовтня, о 22:40. Смерть колеги підтвердив і журналіст Андрій Шахов, колишній заступник головного редактора "Футболу".
Додам від себе, що це мій однолітка, який був самовідданий прихильник справжнього футболу, яскравий журналіст завжди зі своєю думкою... Часто з ним сперечалися, але відчуваю цю втрату як особисту...
Кацапская подстилка. Не скрывал, что презирает украинский язык и был сильно возмущен отстранением российских спортсменов.
Кацапская подстилка. Не скрывал, что презирает украинский язык и был сильно возмущен отстранением российских спортсменов.
Может и так, но за еженедельник футбол в школе на переменах, во дворе и дома под кофеек ему спасибо
Не знаю якою він був людиною але як футбольний журналіст то не поганий
журналістом був класним. але дрочив на совок, путлера, за російську як другу державну
хороший был журналист, да и по ларькам помню бегал искал журнал "Футбол", разбирали быстро
Так, і в мене було таке...
Грамотный футбольный эксперт был. Интересно было слушать его мысли и разборы.
Земля пухом - R.I.P.