за реєстрацію та заповнення профілю, десь на протязі через тижня надали 7 євриків
видалив рефпосилання
О чем это? Если ты думаешь что все лишь по картинке знакомой лишь посвященным могут с ходу определить ресурс и его предназначение и перспективность, то глубоко ошибаешься. Лично я вхожу в число тех, кому нифига не понятно. Даже не понятно через сколько недель тебе начислили бонус. Информативность и полезность такой инфы для меня нулевая и не стоит усилий для ее осмысливания.
О чем это? Если ты думаешь что все лишь по картинке знакомой лишь посвященным могут с ходу определить ресурс и его предназначение и перспективность, то глубоко ошибаешься. Лично я вхожу в число тех, кому нифига не понятно. Даже не понятно через сколько недель тебе начислили бонус. Информативность и полезность такой инфы для меня нулевая и не стоит усилий для ее осмысливания.
ой слухай "цар" я не зобов'язана кожному заносити зад,, не було б якоїсь "справді" потрібної інформації, то в будь-якому випадку допмсала б, а то що ти там бачиш чи ні твої проблеми, лінзи встав, Хто зацікавлений той побачить. А для інших питань існує чат з оператором. Сподіваюся, чув про таких? . І взагалі багато честі для тебе, розжовування. Наслєданоу.
промік на 5 баксів. на ресурсах пишуть що можна після відіграшу виводити без першого внеску.
Я злила, так що не знаю.