Всім привіт. На початку місяця я, отримавши трошки підйомних на АКР, прийняв участь в турнірі з бай-іном 2.5$(стотисячник дводенний), десь с третьої або четвертої спроби пройшов до другого дня. На скріншот вказано що я зайняв перше місце, але це не так - я отримав місце,з урахуванням Блайндів мій стек був трохи більше 10ББ. За час поки до вказаної дати йшли відбіркові набралося 30000 повторних входів і список учасників другого дня виріс до тисячі вісімсот,з невеликим хвостиком, гравців, я посідав десь тисячу шістсот двадцять сьоме місце, при призовій зоні 1170. Тож ні о скріншотах,ні о амбітних планах мови не було - бо втриматися і хоча б дійти до призів,це вже виклик. Але очі бояться- а руки роблять,я пройшов до фінального стола і завершив свою гру третім.
Молодець! Вітаю!
Гарний камбек!Вітаю!
Отличный результат!!!
Отлично!!!
Дякую вам за увагу, хлопці!!! Бажаю вам успіху за столами!!!!
Вітаю ! Дуже добре !
Вітаю! Шикарний результат! Додав у Зал слави. Перший запис в залі з ACR. Дякую, що поділилися історією, приємно бачити і дуже приємно робити записи в наш Зал слави. Давайте ще)
OMG! Мої вітання! Це щось неймовірне
Дякую вам за увагу і ваші побажання!! Спробую ще, тим більше що Venom починається.