Зустрічайте Новий рік разом із Pokerbet і отримуйте прекрасні подарунки під ялинку!
З 25 по 31 грудня в New Year Party на вас очікують кеш-дропи з грошовими призами та крутими подарунками - iPhone 15, PS 5 та AirPods 3, щоденні фріроли та легендарний турнір Millionaire Maker із гарантією 2,024,000 гривень та як мінімум 1,000,000 грн для переможця.
Крім того, призери цього турніру отримають додаткові подарунки від Драгобрата!
Супертурнір Millionaire Maker
30 грудня о 20:00 за Києвом стартує наш легендарний турнір Millionaire Maker із гарантією 2,024,000 гривень та як мінімум 1,000,000 грн для переможця. Що може бути краще, ніж стати мільйонером напередодні Нового року!
Деталі турніру:
І це ще не все! Усі призери цього турніру додатково отримають від Драгобрата фрібети на 500 грн у спорті та по 100 фріспінів у грі Miss Cherry Fruits (ставка 2.5 грн). Фріспіни без вейджеру!
Відібратись у наш новорічний мегаівент ви зможете в численних сателітах.
New Year Drop
З 25 по 31 грудня включно вас чекає лавина кеш-дропів, в яких вам випадатиме Щаслива карта. В ній ви зможете дістати цінні призи (iPhone 15, PS 5 та AirPods 3) або ж кеш до $50 на рахунок!
В акції беруть участь усі кеш-столи Холдему, Омахи та Shortdeck із блайндами від $0.05/$0.10 та вище.
Умови, як завжди, прості. Для того щоб отримати Карту, вам потрібно в момент випадіння New Year Drop:
New Year Drop може випасти будь-якої миті без обмеження за кількістю разів на добу.
Призи за Щасливою картою та ймовірність їхнього випадіння:
Приз | Імовірність випадіння |
iPhone 15 | 0.2% |
PlayStation 5 | 0.35% |
AirPods 3 | 0.35% |
$50 | 0.5% |
$10 | 2% |
$5 | 5% |
$2 | 23.5% |
$1 | 68.1% |
New Year Freerolls
Ну й звісно, ми приготували для вас новорічні фріроли з гарантіями до $2,024! Безкоштовні турніри проходитимуть щодня з 25 по 31 грудня, а взяти участь у них зможуть усі гравці, які зробили принаймні один депозит на Pokerbet.
Розклад New Years Freerolls:
Дати (дні тижня) | Час старту (за Києвом) | Назва | Гарантія |
25 - 30 грудня (понеділок - субота) |
19:00 | New Year Freeroll | $202.4 |
31 грудня (неділя) |
15:00 | New Year Freeroll | $2,024 |
"Ну й звісно, ми приготували для вас новорічні фріроли з гарантіями до $2,024! Безкоштовні турніри проходитимуть щодня з 25 по 31 грудня, а взяти участь у них зможуть усі гравці, які зробили принаймні один депозит на Pokerbet."
Я делал депозит до их ребрендинга в названии (ещё на Pokermatch). Надеюсь смогу играть во фрироллах, как думаете?
Сама краса таких турнірів на pokerbet,яку ви не знайдете в жодному покеррумі
:Формат: мульти-ентрі (до 10 входів)
Я вже пропонував їм ввести ще такий формат,як був в колишній покерній мережі Entraction-необмежена кількість одночасних ребаїв,незважаючи на величину стеку.Але моя пропозиція не знайшла підтримки
На мою думку у таких гравців,як я,шансів пройти далеко майже немає.Сподіватися можна лише на фріспіни в лайнослоті