Неплохо иду в Лиге. Но после победы в одном из 15 прошедших турниров, а я сыграл только в 7. Про таблицу и розыгрыш билетов случайно понял на стриме, так как стрим идет на испанском. Очки начисляются только за места в ИТМ. Максимальное количество 1000, ИТМ. Ниже таблица с призами ( это не кеш, а билет с номиналом), а за ней таблица с результатами
Підскажи а коли саме начинається новий лідерборд з котрого числа ?
Підскажи а коли саме начинається новий лідерборд з котрого числа ?
того місяця був
может кто знает что за лига латам олин ор фолд 100+ он деманд постоянно висит в лобби акр? сегодня стрим прошел но там есс-но ничего не понятно
начало последней трансляции 23:00 27.01.2025 если что. мож это как то регулярно проходит?
Під час стріму стрімер говорить коли можна в цей турнір реєструватись (Включай сповіщення в тг каналі UAPOKER - пароли на фрироллы . Я їх викладаю відразу після оголошення стрімера про початок реги). Окрім грошової винагороди зібраної за ребаї та аддони, додатково ще за перші 4 місця напротязі 72 годин нараховують такі квитки:
Там ще є 2 інші турніри SIT & GO, але з байшном 11 центів. Проходять за звичайною структурою, а не пуш або фолд. Теж рега тільки після команди стрімера. Призи в них дещо кращі:
Під час стріму стрімер говорить коли можна в цей турнір реєструватись (Включай сповіщення в тг каналі UAPOKER - пароли на фрироллы . Я їх викладаю відразу після оголошення стрімера про початок реги). Окрім грошової винагороди зібраної за ребаї та аддони, додатково ще за перші 4 місця напротязі 72 годин нараховують такі квитки:
Там ще є 2 інші турніри SIT & GO, але з байшном 11 центів. Проходять за звичайною структурою, а не пуш або фолд. Теж рега тільки після команди стрімера. Призи в них дещо кращі:
Бажаю здоровья ! А в який приблизно час ці турніри та стрім ? Після опівночі ?
Привіт. Стрім розпочинається приблизно о 23:00 за Києвом. Трішки пізніше розпочинається рега в 2 турніри (до опівночі). А потім, близько першої ночі, рега ще в 2 туріки. Стріми по ПН, СР та ПТ.
Участвовать с других стран можно? Уточнял этот вопрос?