Вітаю суспільство ! Постійно стикаюсь з проблемами різного ступиня на PS . І все після оновлення трапляється , різні баги лізуть , то не можна відкрити скрині прогресу , то в касу чи на спортзайти . Зараз в супорт не можу відправити скаргу , тому що не відкривається . Та ще поставили на перевірку через підозру що в мене два акаунта , хоча в мене другого ніколи не було . Може це тільки в мене таке . Хоча спілкувався з гравцями іншіх клубів в них теж подібні історії трапляються . Як у Вас ?
VPN не використовували для доступу до руму? Якщо хтось використовував той самий ВПН, то у вас обох може бути один IP. Звідси може і підозра бути про декілька аккаунтів.
Якщо не використовували, то і не використовуйте, рум це забороняє. Краще спробувати заміну DNS, як вже порадили.
VPN не використовували для доступу до руму? Якщо хтось використовував той самий ВПН, то у вас обох може бути один IP. Звідси може і підозра бути про декілька аккаунтів.
Якщо не використовували, то і не використовуйте, рум це забороняє. Краще спробувати заміну DNS, як вже порадили.
коли помилки різні,не може оновитися чи помилка якоїcь dll. зміна днс не допоможе, ДНС допомогає тільки від бана провйдера ,та й не усім й незавжди
попробуй смени днс,тут на форуме есть инструкция. У меня тоже раньше было,что не открывались подарки,касса и тд,сейчас все работает.