Шановні форумчани , вітаю !
На протязі багатьох років цей рум створив нам багато проблем різного роду . Може вже прийшов час з ним розірвати стосунки ? Та перейти на більш зручні платформи , таких румів яч Vbet , чи GGpoker . Vbet , взагилі наш ліцензійний український рум . Як Ви вважаєте? Там багато клубів проводять свої фріроли . Амбасадор Vbet , BiGGogi теж робить там різного роду акції і фріроли . Може наші "Батьки Засновники " поміркують над цим питанням ? Все на краще вийде .
Vbet добрий до того як ди робиш депи,але коли вивести норм сумму,краще не вигравати,повір.
По друге,ПС в Україні заборонений,тому теж все нелегально...
Вихід,робити донати та не грати!!!!
Кожен вирішує сам, де грати.
І що ваш Vbet може запропонувати гравцям окрім холдема? Шанувальникам омахи, омахи з 6-ма картами, HI/LO, horse та багатьох інших ігор там нічого робити!!!
Да тикай куда хочешь
PS №1 Рум в Мире
чим це він проблеми створив? поклав туза па флопу до ''карманки'' королів? на вбет взагалі не бачу сенсу грати. платити 23,5%( чи скільки там?) на вивід ну ''дуууууже зручно'', дякую!
Vbet добрий до того як ди робиш депи,але коли вивести норм сумму,краще не вигравати,повір.
По друге,ПС в Україні заборонений,тому теж все нелегально...
Вихід,робити донати та не грати!!!!
PS не заборонений та працює в повному обсязі через мобільний інтернет та WIFI
У списку країн як не можна грати України немає
VBet немає мобільного додатку для гри
Хомки їдуть в форматі холдем
Да тикай куда хочешь
PS №1 Рум в Мире
Gg давно номер один, то ты слишком долго спал
PokerStars так само дуже довго спали і проспали свої лідируючі позиції.
За Vbet вообще и речи не должно быть!!!
Хамовитее,наглее и беспардоннее рума не существует.
Заманивать могут ""вкусными"" плюшками, а в итоге сделают с тобой и твоим аккаунтом и средствами все, что им вздумается. Если уж чего то и искать, то нужно смотреть на безКУСные румы типа СoinРoker, но с ними нужно работать и уточнять их возможности.
слухай іди куди хочеш тікай куди хочеш!
нооооо в vbet дирявий не завлікай це чисте очко!
А поему не играть на громе или Web3Poker? Платформа одна, вывод на крипту. На Web3Poker верификацию делать не надо. Если бы на вибете я понимал куда идет налог который я заплатил еще ладно, но когда выводишь 20к и почти 5к идут в никуда ,тут уж извините.
А поему не играть на громе или Web3Poker? Платформа одна, вывод на крипту. На Web3Poker верификацию делать не надо. Если бы на вибете я понимал куда идет налог который я заплатил еще ладно, но когда выводишь 20к и почти 5к идут в никуда ,тут уж извините.
Криптовалюта | Мин. депозит | Мин. кешаут | Комиссия за вывод |
---|---|---|---|
USDT | $1 | $1 | $5 |
BTC | 0,001 | 0,001 | 0,00013394 BTC |
ETH | 0,01 | 0,01 | 0,002142 ETH |
DOGE | 15 | 15 | 64,86 DOGE |
USDC | $1 | $1 | $10,74 |
Комиссия не очень у них.
На новій версії сайту, це буде основний рум, можливо зʼявляться і наші турніри. Але, якщо мова про організацію наших рейтингових турнірів чи Хані, то він, на жаль, зовсім не підходить, бо там всі турніри тільки через менеджерів можна організувати. Додали б вони там домашні ігри, це був би ідеальний варіант, хоча б через те, що він блокується в Україні.