Писав раніше про верифікацію , ок все добре пройшов. Відписували довго , але пройшов.
Нова проблема , після верифікації пропав вивід коштів , зробив деп з доларової карти visa , деп пройшов норм , а виводу немає на ту саму карту , вже пройшло 24 години , як мені писали в підтримці . Що робити і як вивести ці кошти я не знаю.
Плохие новости, для Украины стали зажимать возможность вывода денег и насколько я понимаю эта виза долларовая единственный способ вывода у вас на 888 покер, скрилл есть у немногих, не на всех территориях его дают использовать.
Плохие новости, для Украины стали зажимать возможность вывода денег и насколько я понимаю эта виза долларовая единственный способ вывода у вас на 888 покер, скрилл есть у немногих, не на всех территориях его дают использовать.
Не провоцируй.
Вон выше пишет, что все ок.
У меня тоже метод доступен.
По теме требуется уточнить, что за банк? что за карта?
888 покер, скрилл есть у немногих, не на всех территориях его дают использовать.
Все верно. С моей запорожской пропиской заблокировали скрилл.. Теперь не выведу с восьмерок
888 покер, скрилл есть у немногих, не на всех территориях его дают использовать.
Все верно. С моей запорожской пропиской заблокировали скрилл.. Теперь не выведу с восьмерок
Чего это ,вывод делается по последнему методу платежа, тобиш депа, сделай деп с карты приват и спи спокойно.
а как ты валютную карту привата пополнил?
В відділені приват банку , через касу.
Я просто по страшному тупонув , я створив онлайн карту мастеркард , а не віза , тому не було доступного методу на вивід , тепер все норм , зробив деп з візи і все наче норм , але вже три робочі дні пройшло а вивід ще не підтверджено , але я думаю в понеділок мають прийти .
Тобто 2 відсотки комісії бере ?
Ты кнопочку цытата под текстом того человека которому хочешь ответить или задать вопрос нажимай , а то не понятно кому задаеш вопрос .
Бэрэ
Бэрэ
Я просто по страшному тупонув , я створив онлайн карту мастеркард , а не віза , тому не було доступного методу на вивід , тепер все норм , зробив деп з візи і все наче норм , але вже три робочі дні пройшло а вивід ще не підтверджено , але я думаю в понеділок мають прийти .
Якщо хочеш, щоб гроші прийшли за 3 дні(може й 2) - не виводь пізніше середи, а то й вівторка.
Бо субота та неділя не рахуються.
Якщо хочеш, щоб гроші прийшли за 3 дні(може й 2) - не виводь пізніше середи, а то й вівторка.
Бо субота та неділя не рахуються.
И главное чтобы луна в скорпионе была .)))
888 відомі своїм довгим виводом коштів.
Якщо потрібно швидко вивести, можна обмінятися на сайті тут з кимось. Багато разів зверталася до Липецького Влада, курс не дуже вигідний, зате оперативно та надійно.
Якщо потрібно швидко вивести, можна обмінятися на сайті тут з кимось. Багато разів зверталася до Липецького Влада, курс не дуже вигідний, зате оперативно та надійно.
9 день ідуть ,7 з них робочі ,а ще на стадії очікує опрацювання.
9 день ідуть ,7 з них робочі ,а ще на стадії очікує опрацювання.
Хз, нещодавно теж прив'язував нову картку - все норм, деп/вивід зробив без проблем.