Писав раніше про верифікацію , ок все добре пройшов. Відписували довго , але пройшов.
Нова проблема , після верифікації пропав вивід коштів , зробив деп з доларової карти visa , деп пройшов норм , а виводу немає на ту саму карту , вже пройшло 24 години , як мені писали в підтримці . Що робити і як вивести ці кошти я не знаю.
Плохие новости, для Украины стали зажимать возможность вывода денег и насколько я понимаю эта виза долларовая единственный способ вывода у вас на 888 покер, скрилл есть у немногих, не на всех территориях его дают использовать.
Плохие новости, для Украины стали зажимать возможность вывода денег и насколько я понимаю эта виза долларовая единственный способ вывода у вас на 888 покер, скрилл есть у немногих, не на всех территориях его дают использовать.
Не провоцируй.
Вон выше пишет, что все ок.
У меня тоже метод доступен.
По теме требуется уточнить, что за банк? что за карта?
888 покер, скрилл есть у немногих, не на всех территориях его дают использовать.
Все верно. С моей запорожской пропиской заблокировали скрилл.. Теперь не выведу с восьмерок
888 покер, скрилл есть у немногих, не на всех территориях его дают использовать.
Все верно. С моей запорожской пропиской заблокировали скрилл.. Теперь не выведу с восьмерок
Чего это ,вывод делается по последнему методу платежа, тобиш депа, сделай деп с карты приват и спи спокойно.
а как ты валютную карту привата пополнил?
В відділені приват банку , через касу.
Я просто по страшному тупонув , я створив онлайн карту мастеркард , а не віза , тому не було доступного методу на вивід , тепер все норм , зробив деп з візи і все наче норм , але вже три робочі дні пройшло а вивід ще не підтверджено , але я думаю в понеділок мають прийти .
Тобто 2 відсотки комісії бере ?
Ты кнопочку цытата под текстом того человека которому хочешь ответить или задать вопрос нажимай , а то не понятно кому задаеш вопрос .
Бэрэ
Бэрэ
Я просто по страшному тупонув , я створив онлайн карту мастеркард , а не віза , тому не було доступного методу на вивід , тепер все норм , зробив деп з візи і все наче норм , але вже три робочі дні пройшло а вивід ще не підтверджено , але я думаю в понеділок мають прийти .
Якщо хочеш, щоб гроші прийшли за 3 дні(може й 2) - не виводь пізніше середи, а то й вівторка.
Бо субота та неділя не рахуються.
Якщо хочеш, щоб гроші прийшли за 3 дні(може й 2) - не виводь пізніше середи, а то й вівторка.
Бо субота та неділя не рахуються.
И главное чтобы луна в скорпионе была .)))
888 відомі своїм довгим виводом коштів.
Якщо потрібно швидко вивести, можна обмінятися на сайті тут з кимось. Багато разів зверталася до Липецького Влада, курс не дуже вигідний, зате оперативно та надійно.
Якщо потрібно швидко вивести, можна обмінятися на сайті тут з кимось. Багато разів зверталася до Липецького Влада, курс не дуже вигідний, зате оперативно та надійно.
9 день ідуть ,7 з них робочі ,а ще на стадії очікує опрацювання.
9 день ідуть ,7 з них робочі ,а ще на стадії очікує опрацювання.
Вітаю, завжди користувався доларовою картою віза від ощаду, а місяць тому вивести кошти на карту не вдалось:
Ми намагалися обробити ваше зняття коштів на вашу картку, але наші системи не розпізнали картку як таку, що підлягає відшкодуванню, тому ми не змогли застосувати кошти. Ми заблокували картку для подальшого зняття коштів, однак ви все ще можете використовувати її для поповнення рахунку. Просимо вибачення за можливі незручності.
Яка у вас ситуація з виведенням коштів? Картками яких банків виходить вивести?
Вітаю, завжди користувався доларовою картою віза від ощаду, а місяць тому вивести кошти на карту не вдалось:
Только ПриватБанк
100%. Користуюся ним вже як 6+ Років. Супер!!!
Без Комісії, тільки Visa долларова!
користуюсь приват, комісія не подобається, пумб не бере комісію?
яких умов?
яких умов?
все інфо є в них на сайті+адекватний сапорт
яких умов?
ПУМБ Долларова ВсеКарта.
Зарахування без комісії.
Зняття готівки у касі банка ПУМБ з карткою до 2 разів на місяць у сумі до 500 тис. в еквіваленті, при умові, що на всіх рахунках для особистих виплат та депозитних рахунках клієнтів USD, за минулий календарний місяць був щоденний позитивний залишок не менше ніж 500 USD. В іншому випадку – 1%.
Одне тільки: треба йти у відділення й оформлювати VISA. В моєму випадку чекав тиждень, бо візи не було в наявності.
яких умов?
При умові, що на всіх рахунках для особистих виплат та депозитних рахунках клієнтів USD, за минулий календарний місяць був щоденний позитивний залишок не менше ніж 500 USD. В іншому випадку – 1%.
Ты простым языком объясняй людям , ноль комиссии если на счету лежит 500 долларов , тобишь они свой процент получат на обороте твоего депозита , ничего бесплатного нет.
яких умов?
При умові, що на всіх рахунках для особистих виплат та депозитних рахунках клієнтів USD, за минулий календарний місяць був щоденний позитивний залишок не менше ніж 500 USD. В іншому випадку – 1%.
Ты простым языком объясняй людям , ноль комиссии если на счету лежит 500 долларов , тобишь они свой процент получат на обороте твоего депозита , ничего бесплатного нет.
Це копіпаст з їх сайту. Дякую, що переклав.
У всякому разі 1% менше ніж 2% привата.
До того ж можна в гривню перевести онлайн по картковому курсу без комісії.
І може комусь і 500$ потримати місяць підійде.
Хз, нещодавно теж прив'язував нову картку - все норм, деп/вивід зробив без проблем.