GGpoker предлагает игрокам выиграть свою часть в фриролле с призовым фондом $10,000 каждый раз, когда выходит новый эпизод шоу Game of Gold.
Пока что в лобби покер-рума фриролл с призовым фондом $10,000 отсутствует.
100% бонус до $600 на первый депозит. Медовый месяц для новых игроков, где каждый день предлагаются простые задания с ценными призами. Один из самых крупных и посещаемых покер-румов в мире! Регулярные крупные акции.
①➤ 100% бонус на депозит до $600
②➤ Крутые акции для новичков
③➤ До 60% кешбек с Fish Buffet!
!!! Спасибо!
И кармулечка - чтобы, якобы, булькало.
В лобі справді немає фріролу з призовим фондом $10К, але є фрірол з призовим фондом $50К. Можливо наступні будуть з меншими призами.
Реєстрація почнеться в 14:00 за Києвом, тоді ж має з'явитися пароль в коментарі до трансляції на ютубі.
Пароль - biggest
а у мене в лоббі такого турніру немає
Я не знаю, чим це пояснити, бо постійно бачу в "Паролях", що хтось не бачить в лобі той чи інший турнір GGPoker. Тут або якісь обмеження за невідомою ознакою, або з фільтрами треба погратися.
Я не знаю, чим це пояснити, бо постійно бачу в "Паролях", що хтось не бачить в лобі той чи інший турнір GGPoker. Тут або якісь обмеження за невідомою ознакою, або з фільтрами треба погратися.
недавно посав в підтимку "чому нема фріроллів"
отримав відповідь.
В лобі справді немає фріролу з призовим фондом $10К, але є фрірол з призовим фондом $50К. Можливо наступні будуть з меншими призами.
Реєстрація почнеться в 14:00 за Києвом, тоді ж має з'явитися пароль в коментарі до трансляції на ютубі.
Пароль - biggest