Привіт
Руслан дуже приємно
Може хтось порадити фонд або взяти під своє крило .
Під повну фінансову підтримку
PokerStars. Poker Bet 888poker ARC
ruslan4yk20 ruslan4yk. ruslan4yk 1loveche
Дуже хочу прям завтра Почати Рухати себе з нуля хоч до АБІ 5$ В МТТ турнірах Трохи Спіни-Го
Головне Всюди подавання заявок було у мене нікого результату всі хочуть Уже з плюсовою стратою
Дякую
Точка Ґумуру tochka.com
That's it
Ну недавно был парень с фонда, наьирал людей. Звал с собой . но никто не пошел вроде. ITC вроде бы. Поищи в поиске сайта , там тебя и накормят и денег дадут на игру. Но надо работать тяжело как лошадь. В день по 12 часов катки . плюс еще и на обучение надо время. Вобщем если тебе нравится такое. Или у тебя есть кг кокаина то тебе точно к ним в фонд
Головне Всюди подавання заявок було у мене нікого результату всі хочуть Уже з плюсовою стратою
это не так, их интересует в основном дистанция, накатай хотя бы 1-2к турниров, а плюсовую страту для микролим МТТ они и обезьяне поставят. Есть украинская школа pokeredgeschool и сравнительно новая maxEV, думаю туда ты ещё не подавал, попробуй
Знаєш Я Вибачаюсь Ще раз пред прочитав Ти написав "Армія Відновлення " А мені здалось Академія відновлення - так мені це як шутка здалось Нібито іди лесом Живи краще не треба тобі того а в карти можна і дурака пограти
Так весь смисл міняєця
Да У мене це повідомлення так і по причині такого грузу зверху було і створено
Но за Допомогою З колесами то я точно фонд найду на десятку
Я готовий
0.25< починати куди не звертався або за свої іграй нам до 1АБІ покажи статус або взяти нас вас не можемо Так що прийде і куда течія занесе то може і Itc опинюсь але знаю це буде зря.. толку гольф
Але може і помиляюсь
Нах вони тобі потрібні? Вчися сам і буде тобі профіт. Негреану ніби ні в який фонд-школу не ходив)
Зачем?
Найди фонд New Age. Они берут новичков, без наигрыша, и минусовых. У них там ускоренная программа обучения.
Армія Відновлення набирає під своє крило, тепле 3 рази в день і сухе ліжко вночі. Але карти- тільки по вихідних