Не мав жодного бажання висловлюватися по цьому жахливому Євро. Але ось, прослухав Вацко про Україна - Бельгія, Тай дізнався, що виліт нашої збірної - це "неймовірний збіг обставин"...
Не дуже маю досвід у глибині абсцентних висловлювань, але ... Вацко, ну не WTF???
Також маю величезний досвід у футбольному вболіванні, та в такому суб'єктивному аспекті, як " власне бачення гри"
Тож у мене до всіх охочих лише одне запитання:
Хто персонально/чітко/конкретно винен у відсутності результату для нашої збірної???
Моє бачення дуже прозоре:
Якщо команда виходить на гру із устрахненими/невпевненими/розгубленими очима, це освідчення в тому, що ніхто з ними не проводив психологічної роботи!
Якщо у команді "плеймейкер" (чи обидва) отримуючи м'яча 90%передач робить назад,
то всім зрозуміло - тренер обрав хибного "плеймейкера" (чи обох хибних)!!!
Це мої чіткі висновки по першій грі . Найгіршими, на мій погляд були = Коля(300 мульонів) Шапаренко, та Сергій ( дуже непоганий нападник, але дуже посередній тренер ) Ребров.
Доречі, Коля виправився у другій грі, а от тренер не зміг, ні в другій, ні в останній.
Цікаво почути ваше бачення.
Гарно дякую за твою думку, але відповіді не чути! Хто конкретно винен???
Висловлю своє бачання поганої гри! У нас винекла проблема з лівим захисником а саме Миколенком ! Після чого на його місце поставили Зінченка і ту піз"""" я ніколи не бачив щоб він грав лівого захисника і якраз в першій грі з відти нам все і залітало ! 2 гра підвердження тому Зіна грав вище і вуаля два голи ..... ну а третя трішки нам не повезло шанси були але ...... в основному вину все ж таки бачу у тренерському штабі бо не змогли організувати гру без ключового гравця !
Может зазвездились *! Шутка ли, их назвали лучшими легионерами Европы !
Безусловно это тоже было, особенно два другана 10 и 14...
Но ... разве это не обязанность тренера приземлить-обьяснить-мотивировать?!!
Такие пошли времена, что тренер и его Тренерский Штаб занимаются разной технической ..йней вместо того, чтобы правильно разговаривать с игроком.
Нехрен было проигрывать в первой игре аутсайдерам аж в 3 мяча. Вот и основной критерий невыхода из группы. Во втором матче (а точнее втором тайме!) собрались и обыграли Словакию.
С Бельгией было сложно (что вполне логично), но команда показала "зубы". Жаль, что в параллельном матче тоже "скатали" ничейку, не подарив нам шанс.
Но ещё раз подчёркиваю, что нехрен было румынам 0:3 проигрывать - это и стало ключевым фактором, благодаря которому мы заняли четвёртое место.