хто як розігруе пару тузів може це мені так не щастить ? але розіграш порвільних тузів це програш на 99,9% ! може це конае в ОФ-лайн покері -ну на покер румах це завжди програш! ну тут мені пощастило !
Ти не один такий,але бажанно тузи розігрувати бульш агрисивно,меньше всусиш але ціліший будеш,
Ти не один такий,але бажанно тузи розігрувати бульш агрисивно,меньше всусиш але ціліший будеш,
Так, повністью погоджуюсь с агрессівним розіграшем АА. В мене відсоток невдач десь на рівні 80%. Це тільки на мій погляд. Якщо вскочать в гру більше 3-ох гравців АА майже гарантовано не встоять
з ваших відповідей прояснилася картинка -по факту тузи це пара с 2 аутами, і їх краще в онлайн грати як я і граю ол ін с прифлопу) так як на ол ін відповість тільки топ карта яку я добре бью- а розіграш навіть 3 бет потами (як на скріні вище) це 90%програш (там мені просто повезло хоч грав і на фішки), питання було задане для того щоб зрозуміти що в других гравців коіться топ парами,дякую всим хто відгукнувя або відгукнеться
В омаху поиграй с тузами- по холдему все вопросы сразу отпадут
В омаху поиграй с тузами- по холдему все вопросы сразу отпадут