UAPOKER
Зарегистрируйтесь или войдите, чтобы получать билеты на фрироллы Info

юнібет

ksionik
ksionik
Пользователь оффлайн. Последний раз был на сайте 5 недель назад. Оффлайн
"Бронза" в рейтинге игроков за 2018 г.VIP пользовательПобедитель пяти приватников на 888pokerПобедитель девяти приватников на PS
На сайте: 6 лет

Мої вітання усім. Зараз граю в основному на Юнібет. Стара картка вже протермінована, а нову прив'язати все ніяк руки не доходили. На сей час там трохи накопилося і я вирішив нарешті зайнятися виводом грошей, але курва не можу прив'язати нову картку, при намаганні зробити деп пише: "Your deposit could not be processed. Please check that your card details are correct and that you have enough funds. If the problem persists, try using another card or deposit option." Телефонував у Приватбанк - там кажуть, що з їх сторони ніякого блокування немає. Зробив деп зі Скрілла - пройшов. 

Тож питання таке: чи виводять Юніки гравцям з України і якщо так, то "що я роблю не так??"

Усім завчасно дякуюemoji_u1f340.svg

Антоха
Антоха
Пользователь оффлайн. Последний раз был на сайте 4 часа назад. Оффлайн
VIP пользовательНаграда: 1-е место в приватнике на PartyPokerНаграда: 1-е место в приватнике на PokerStarsПобедитель одиннадцати приватников на 888pokerПобедитель трех приватников на Lotos Poker
На сайте: 15 лет

Нельзя у них картами сейчас, только скрилл

ksionik
ksionik
"Бронза" в рейтинге игроков за 2018 г.VIP пользовательПобедитель пяти приватников на 888pokerПобедитель девяти приватников на PS
На сайте: 6 лет

Антоха сказал:

ок, зрозумів

ЗІ: ще таке питання - коли зі скрілла на картку перекидаєш, окрім комісії скрілла за перевод приват скільки знімає відсотків?

OLexZTS
OLexZTS
Пользователь оффлайн. Последний раз был на сайте 1 неделя назад. Оффлайн
Победитель двух приватников на 888poker
На сайте: 7 лет

ksionik сказал:

Антоха сказал:

ок, зрозумів

ЗІ: ще таке питання - коли зі скрілла на картку перекидаєш, окрім комісії скрілла за перевод приват скільки знімає відсотків?

Conversion
(Includes 4.49% exchange fee)
1 EUR = 36.666301 UAH
29.10.2023
OLexZTS
OLexZTS
Пользователь оффлайн. Последний раз был на сайте 1 неделя назад. Оффлайн
Победитель двух приватников на 888poker

ksionik сказал:

Антоха сказал:

ок, зрозумів

Conversion
(Includes 4.49% exchange fee)
1 EUR = 36.666301 UAH
29.10.2023
KatamaranUA
KatamaranUA

ksionik сказал:
коли зі скрілла на картку перекидаєш, окрім комісії скрілла за перевод приват скільки знімає відсотків?

2

Кричалка наверх