Мої вітання усім. Зараз граю в основному на Юнібет. Стара картка вже протермінована, а нову прив'язати все ніяк руки не доходили. На сей час там трохи накопилося і я вирішив нарешті зайнятися виводом грошей, але курва не можу прив'язати нову картку, при намаганні зробити деп пише: "Your deposit could not be processed. Please check that your card details are correct and that you have enough funds. If the problem persists, try using another card or deposit option." Телефонував у Приватбанк - там кажуть, що з їх сторони ніякого блокування немає. Зробив деп зі Скрілла - пройшов.
Тож питання таке: чи виводять Юніки гравцям з України і якщо так, то "що я роблю не так??"
Усім завчасно дякую
Нельзя у них картами сейчас, только скрилл
ок, зрозумів
ЗІ: ще таке питання - коли зі скрілла на картку перекидаєш, окрім комісії скрілла за перевод приват скільки знімає відсотків?
ок, зрозумів
ЗІ: ще таке питання - коли зі скрілла на картку перекидаєш, окрім комісії скрілла за перевод приват скільки знімає відсотків?
ок, зрозумів
2