UAPOKER
Зарегистрируйтесь или войдите, чтобы получать билеты на фрироллы Info

Royal Flush

HiddenTreasure
HiddenTreasure
Пользователь оффлайн. Последний раз был на сайте 8 недель назад. Оффлайн
VIP пользователь
На сайте: 8 лет

Hanma77777 сказал:

Дякую за гарний відгук, перш за все я рахував лише для себе, потім брату розповів, а так ок можно рахувати з скрінів, буду додавати як надибаю новий, на пс дали мені Platinum Elite вже давно на фішки, вже не цікаво) Граю на мікролімітах і фішках, мене знають старожили) Буду намагатися пійти вище, задовбався на 2 зелених катать)

Что за  Platinum Elite?) .."задовбався на 2 зелених катать)" - каких зеленых?) не понял)

Hanma77777
Hanma77777
Пользователь оффлайн. Последний раз был на сайте 2 дня назад. Оффлайн
На сайте: 4 года

Взагалі скажу - з Royal Flush дуже рідко отримаєш гарний профіт, отож я чєкав до кінця якщо опонент не йшов олл ін, щоб зафіксувати)

Hanma77777
Hanma77777

Platinum Elite - це статус ігрока на умовні фішки, там загалом чоловік 200, я був мабудь першим з України кому надали його, хоча не просив, мабудь за х-ву гру) А перевірити можна зайшовши зара в турніри на фішки там є турік Platinum Elite Invitational, спробуй зареєструватися, якщо зможеш ти також Platinum Elite, доречі я в списку, а шодо гри на зелені - то це ж гра на американські бабоси)

Доречі на днях отримав 3 рази підряд АК на руки за 1-м столом. Це ще рідше Royal Fl. Один раз так само було з QQ - тричі роздали на фішки.

Hanma77777
Hanma77777

Ось 54-й, хоча не знаю можна зараховувати, якщо опонент зкинув карти на рівері)?

RVPOKER
RVPOKER
Пользователь оффлайн. Последний раз был на сайте 5 часов назад. Оффлайн
На сайте: 1 год

Не знаю як то випадає, граю на старзах з тих часів коли як хто пам'ятає америкоси ще за пару секунд набирали стіл в 950 чел.  в турнірі за один цент потім Штати ввели заборону на онлайн в то числі PS то з цього часу мені вдалося зловити з п'ять разів стріт флеш, так що недуже віриться або ти друже як в народі кажуть "в дитинстві багато лайна з'їв" така от статистика...

Hanma77777
Hanma77777

Та віриш чи ні це твоя справа, як мінімум на 11 Royal Flush я тут показав свої скріни, а раніше просто рахував.

dnepr7676
dnepr7676

RVPOKER
RVPOKER
Пользователь оффлайн. Последний раз был на сайте 5 часов назад. Оффлайн

Ну якщо зважати на велику ну дуже велику кількість турнірів в яких ти приймав участь то це може і можливо але на мою думку аматора з багатолітнім стажом ... ти везунчик, уважуха, а тут регулярні бетбіти, нічого особистого це просто бізнес (керований бізнес) тільки керуєм не ми а нами..  от якось так

Hanma77777
Hanma77777

Я просто граю дуже довго і майже кожень день, буває по 24 години і більше, я не кажу що я заробив щось, просто х-ярю і все))) можете спитати гравців на фішки скільки я граю, але то пох, я їх ніколи не купував і підіймався з мінімальних на 1-5-20 М лімітів, дали статус Platinum Elite на фішки, хоча мені воно нах не потрібно, є так є )))

MAZEPA
MAZEPA
Пользователь оффлайн. Последний раз был на сайте 3 дня назад. Оффлайн
Награда: 1-е место в приватнике на PokerStarsНаграда: 1-е место в приватнике на 888poker

колекционер нацовых стрит флешей)) 

Hanma77777
Hanma77777

54-й, давненько не було)

Hanma77777
Hanma77777

Ось щє один карась)

MAZEPA
MAZEPA
Пользователь оффлайн. Последний раз был на сайте 3 дня назад. Оффлайн
Награда: 1-е место в приватнике на PokerStarsНаграда: 1-е место в приватнике на 888poker

Hanma77777 сказал:

Ось щє один карась)

собиратель стрит флешей

Hanma77777
Hanma77777

Тримайте щє один - другий за день ))

Похожие материалы
Кричалка наверх