UAPOKER
Зарегистрируйтесь или войдите, чтобы получать билеты на фрироллы Info

hELP! Pokerstars пін-код

clon16
clon16
Пользователь оффлайн. Последний раз был на сайте 5 недель назад. Оффлайн
На сайте: 7 лет

Може хтось підскаже. При вході просить ввести пін-код якого я незнаю , і на почту прийде пояснення, но на   почту нічого не приходить. Клікаю :востановити: почта знов пусто, а смс приходить на китайскій. переводчик не переводить. Сапорт мовчить дві неділі.

Реклама від пс на почту приходить.

PokerStars
Butik13
Butik13
Пользователь оффлайн. Последний раз был на сайте 3 дня назад. Оффлайн
На сайте: 1 год

Мне моментально приходит на мылоemoji_u1f644.svg

Олександр
Олександр
Пользователь оффлайн. Последний раз был на сайте 27 минут назад. Оффлайн
Всезнающий и всемогущий админ сайта
На сайте: 16 лет

Має на пошту приходити код. Звичайно треба подивитися в спамі і папці "вся пошта", якщо це gmail, але думаю, ви вже й так подивилися. На жаль, ніхто крім Старсів тут не допоможе. Треба намагатися достукатися до служби підтримки. Якщо це не gmail, то можливо краще потом змінити на нього. Я відмовився свого часу від пошти на ukr.net після декількох випадків недоставлення пошти. 

alneal
alneal
Пользователь оффлайн. Последний раз был на сайте 31 минута назад. Оффлайн
VIP пользовательПобедитель Новогоднего турнира
На сайте: 14 лет

після останньої обнови повідомлення на пошту не завжди приходять. повідомлення про перекази інколи є інколи нема.

Щоб не було пінкода .не потрібно заходити з впн

clon16
clon16
Пользователь оффлайн. Последний раз был на сайте 5 недель назад. Оффлайн
На сайте: 7 лет

Все рішив. Відкрив клієнт, клацнув на забув пароль, відкрилось вікно "звязатись без входу в обліковий запис", відкрився чат- 10хв з допомогою переводчика і пін-код зняли.

sot956
sot956
Пользователь оффлайн. Последний раз был на сайте 2 часа назад. Оффлайн
VIP пользователь1-е место в приватном фриролле на Titan PokerПобедитель девяти приватников на PSПобедитель Honey фриролла
На сайте: 14 лет

emoji_u1f44d.svg

Олександр
Олександр
Пользователь оффлайн. Последний раз был на сайте 27 минут назад. Оффлайн
Всезнающий и всемогущий админ сайта
На сайте: 16 лет

clon16 сказал:

Все рішив. Відкрив клієнт, клацнув на забув пароль, відкрилось вікно "звязатись без входу в обліковий запис", відкрився чат- 10хв з допомогою переводчика і пін-код зняли.

Дякую за інструкцію! Буду тепер знати, що казати людям в подібній ситуації. emoji_u1f64f.svg

Кричалка наверх