UAPOKER
Зарегистрируйтесь или войдите, чтобы получать билеты на фрироллы Info

hELP! Pokerstars пін-код

clon16
clon16
Пользователь оффлайн. Последний раз был на сайте 11 недель назад. Оффлайн
На сайте: 6 лет

Може хтось підскаже. При вході просить ввести пін-код якого я незнаю , і на почту прийде пояснення, но на   почту нічого не приходить. Клікаю :востановити: почта знов пусто, а смс приходить на китайскій. переводчик не переводить. Сапорт мовчить дві неділі.

Реклама від пс на почту приходить.

PokerStars
Butik13
Butik13
Пользователь оффлайн. Последний раз был на сайте 4 часа назад. Оффлайн
На сайте: 1 год

Мне моментально приходит на мылоemoji_u1f644.svg

Олександр
Олександр
Пользователь оффлайн. Последний раз был на сайте 1 день назад. Оффлайн
Всезнающий и всемогущий админ сайта
На сайте: 16 лет

Має на пошту приходити код. Звичайно треба подивитися в спамі і папці "вся пошта", якщо це gmail, але думаю, ви вже й так подивилися. На жаль, ніхто крім Старсів тут не допоможе. Треба намагатися достукатися до служби підтримки. Якщо це не gmail, то можливо краще потом змінити на нього. Я відмовився свого часу від пошти на ukr.net після декількох випадків недоставлення пошти. 

alneal
alneal
Пользователь оффлайн. Последний раз был на сайте 24 минуты назад. Оффлайн
VIP пользователь
На сайте: 13 лет

після останньої обнови повідомлення на пошту не завжди приходять. повідомлення про перекази інколи є інколи нема.

Щоб не було пінкода .не потрібно заходити з впн

clon16
clon16
Пользователь оффлайн. Последний раз был на сайте 11 недель назад. Оффлайн
На сайте: 6 лет

Все рішив. Відкрив клієнт, клацнув на забув пароль, відкрилось вікно "звязатись без входу в обліковий запис", відкрився чат- 10хв з допомогою переводчика і пін-код зняли.

sot956
sot956
Пользователь оффлайн. Последний раз был на сайте 12 часов назад. Оффлайн
VIP пользователь1-е место в приватном фриролле на Titan PokerПобедитель девяти приватников на PSПобедитель Honey фриролла
На сайте: 14 лет

emoji_u1f44d.svg

Олександр
Олександр
Пользователь оффлайн. Последний раз был на сайте 1 день назад. Оффлайн
Всезнающий и всемогущий админ сайта
На сайте: 16 лет

clon16 сказал:

Все рішив. Відкрив клієнт, клацнув на забув пароль, відкрилось вікно "звязатись без входу в обліковий запис", відкрився чат- 10хв з допомогою переводчика і пін-код зняли.

Дякую за інструкцію! Буду тепер знати, що казати людям в подібній ситуації. emoji_u1f64f.svg

Кричалка наверх