Може хтось підскаже. При вході просить ввести пін-код якого я незнаю , і на почту прийде пояснення, но на почту нічого не приходить. Клікаю :востановити: почта знов пусто, а смс приходить на китайскій. переводчик не переводить. Сапорт мовчить дві неділі.
Реклама від пс на почту приходить.
Має на пошту приходити код. Звичайно треба подивитися в спамі і папці "вся пошта", якщо це gmail, але думаю, ви вже й так подивилися. На жаль, ніхто крім Старсів тут не допоможе. Треба намагатися достукатися до служби підтримки. Якщо це не gmail, то можливо краще потом змінити на нього. Я відмовився свого часу від пошти на ukr.net після декількох випадків недоставлення пошти.
після останньої обнови повідомлення на пошту не завжди приходять. повідомлення про перекази інколи є інколи нема.
Щоб не було пінкода .не потрібно заходити з впн
Все рішив. Відкрив клієнт, клацнув на забув пароль, відкрилось вікно "звязатись без входу в обліковий запис", відкрився чат- 10хв з допомогою переводчика і пін-код зняли.
Все рішив. Відкрив клієнт, клацнув на забув пароль, відкрилось вікно "звязатись без входу в обліковий запис", відкрився чат- 10хв з допомогою переводчика і пін-код зняли.
Дякую за інструкцію! Буду тепер знати, що казати людям в подібній ситуації.
Мне моментально приходит на мыло