UAPOKER
Зарегистрируйтесь или войдите, чтобы получать билеты на фрироллы Info

Викладка паролей на турніри які давно не проводяться

4Ace1987
4Ace1987
Пользователь оффлайн. Последний раз был на сайте 10 недель назад. Оффлайн
Победитель пяти приватников на 888poker
На сайте: 1 год

Шановний Kasius, навіщо ви обманюєте Олександра викладаючі паролі на турніри, які давно не проводяться? Ось приклад 1:

Скільки разів ви його виклали? Турнір був замінений на інший, який ви теж викладаєте, ви що рахуєте що у Олександра роги на голові ростуть чи грощі кури не клюють, а може те і інше? Мені продовжити шукати ваші "помилки", які насправді є ошукуванням адміністрації форуму ?

2). Паролі на турніри Unibet: цей рум не працює в Україні ще з літа 2023 року. Для кого ви викладаєте ті паролі? 

А то бачу ви соринку в чужому оці бачите, а в самого "рильце все в пуху". Вас родичі так змалечку вчили брехати та ошукувати тих, хто вам допомогає копійчиною чи ця навичка була набута впродовж життя ?

Антоха
Антоха
Пользователь онлайн Онлайн
VIP пользовательНаграда: 1-е место в приватнике на PartyPokerНаграда: 1-е место в приватнике на PokerStarsПобедитель одиннадцати приватников на 888pokerПобедитель трех приватников на Lotos Poker
На сайте: 16 лет

Шо ты истеришь все

4Ace1987
4Ace1987

Антоха сказал:

Шо ты истеришь все

Истерят девочки, а я правду-маточку рубаю. У меня к тебе лично вопрос: ты не против, чтобы Касиус вас "объегоривал", он один таким правом наделен? Как сказал один известный форумчанин с uapoker.info : - "он пытается продать уши мертвого осла..."  Карл, и что самое интересное, Касиусу это удается, а ты про истерики какие-то..

4Ace1987
4Ace1987

Enjoykin — Писюн Писюн (feat. Ник Черников) (youtube.com)

Кас из тех ребятишек, что сначала будут есть ваше, а потом - каждый свое. Там где совесть должна находится - там ЙУХ, точно не СЕВЕР.

Kasius86
Kasius86
"Срібло" в рейтингу граців за 2024 рікVIP пользовательПобедитель новогоднего турнира 2023"Бронза" в рейтингу гравців за 2023 рПобедитель одиннадцати приватников на 888pokerПобедитель тринадцати приватников на PS
На сайте: 5 лет

Що ти мелиш...emoji_u1f925.svg 
1) Турнір, який ти наваів, як приклад, проводиться кожного понеділка. І вже є в лоббі ACR на наступний понеділок. Пароль вірний
2) Unibet не працює в Україні - Так. А Betsafe працює?

mitroff
mitroff
Пользователь оффлайн. Последний раз был на сайте 3 часа назад. Оффлайн
На сайте: 6 лет

- И снова, снова на арене,

- Виталька веселит людей,

- Вновь заговоры раскрывает,

- Сейчас получит звиздюлей:( 

alneal
alneal
Пользователь оффлайн. Последний раз был на сайте 1 час назад. Оффлайн
VIP пользовательПобедитель Новогоднего турнира
На сайте: 14 лет

Від Касіуса вже багато років  інколи цікаві промо. від Віталі за 2-3 роки  не бачив жодної.

а за паролі,Бетсейф та Паті пішли з укр ринку ще раніш за юнібет й паролі у ці румиemoji_u1f92e.svg ну зовсім нах нікому не треба, а Віталя продовжує  їх викладати

Так що ,ще треба подивитись хто більше ошукує адміністрацію уа покерemoji_u1f62b.svg

4Ace1987
4Ace1987

Kasius86 сказал:

1) Турнір, який ти наваів, як приклад, проводиться кожного понеділка. І вже є в лоббі ACR на наступний понеділок. Пароль вірний

Він є в лоббі але він не проводиться десь декілька місяців, ти що людей за дурнів маєш? Окрім жалюгідного підлизуна alneal тебе ніхто не підтримає в твоєму обмані, бо він ненавидить мене.

4Ace1987
4Ace1987

4Ace1987 сказал:

Kasius86 сказал:

Він є в лоббі але він не проводиться десь декілька місяців, ти що людей за дурнів маєш? Окрім жалюгідного підлизуна alneal тебе ніхто не підтримає в твоєму обмані, бо він ненавидить мене.

4Ace1987
4Ace1987

Пропоную тобі зіграти в цей турнір, якщо за твоїми словами він проводиться. Я зі стримером, який проводив раніше цей турнір особисто знайом і свома вухами чув що він замість того щоб проводити цей турнір щопонеділка :

проводить ось цей тричи на тиждень

Але тобі байдуже на це, ти продовжуєш викладати пароль на  "фантомний турнір" та отримуэш за це гроші.

Для того, щоб не було сумнівів, пропоную Олександру зайти до стрімера який проводив цей турнір і запитати в нього особисто, ось лінк: thrShadySlim - Twitch

alneal
alneal
Пользователь оффлайн. Последний раз был на сайте 1 час назад. Оффлайн
VIP пользовательПобедитель Новогоднего турнира
На сайте: 14 лет

alneal сказал:

Від Касіуса вже багато років  інколи цікаві промо. від Віталі за 2-3 роки  не бачив жодної.

а за паролі,Бетсейф та Паті пішли з укр ринку ще раніш за юнібет й паролі у ці румиemoji_u1f92e.svg ну зовсім нах нікому не треба, а Віталя продовжує  їх викладати

Так що ,ще треба подивитись хто більше ошукує адміністрацію уа покерemoji_u1f62b.svg

Прокоментуй будь ласка ,нашо ти кожної неділі викладуєшь цей тур  на Бетсейф

По перше Бетсейф, вже три роки обслуговує лише 3 країни прибалтики 

по друге він регулярний,в один й той же час роками  

3. саме важливе. Цей турнір безпарольний    emoji_u1f62c.svg                                   

[/quote]

Kasius86
Kasius86
"Срібло" в рейтингу граців за 2024 рікVIP пользовательПобедитель новогоднего турнира 2023"Бронза" в рейтингу гравців за 2023 рПобедитель одиннадцати приватников на 888pokerПобедитель тринадцати приватников на PS
На сайте: 5 лет

Ніякий він не фантомний. В опису до цього турніру вказані посилання на інших стрімерів, які вже відійшли від діла і Шедісліма серед них немає. Та турнір стрімлять інші з команди стрімерів ACR. Нещодавно Віолетмістері розігрувала безкоштовні входи на нього.

Краще розкажи за ось цей турннір SIT & GO

Вже місяць, а може і більше його не проводять, а ти продовжуєш його викладати. Для чого? emoji_u1f914.svg

Олександр
Олександр
Пользователь оффлайн. Последний раз был на сайте 32 минуты назад. Оффлайн
Всезнающий и всемогущий админ сайта
На сайте: 16 лет

Як я люблю ці срачі((

Щодо румів, що не приймають Україну, я їх дозволив викладати, бо базою паролів користуються інші партнерські (не кацапські, якщо що) сайти і зайвими вони не є. Я вже це пояснював. З тої ж причини я не додаю деякі паролі в регулярні. Це робиться свідомо і не треба шкодувати моїх коштів на це. 

Щодо всього іншого, я  дуже хочу, щоб наш розділ працював на взаємній повазі: ви перевіряєте, що викладаєте, я вам довіряю. Принаймні регулярні постери до паролів. Якщо ви бачите, що хтось, можливо несвідомо, викладає недійсний пароль, про це можна написати в самій темі пароля, я коментарі завжди читаю, і спокійно обговорити цей момент. Якщо виявиться, що турніру вже немає чи він не проводиться, то просто не викладати його далі. 

Щодо конкретних питань:

1. Я прощу Kasius86 розібратися чи фактично проводиться booties турнір. 
  2. А 4Ace1987 - чи проводиться зараз фактично RACING турнір. 

Напишіть, будь ласка, про це мені в приватні. Тему закриваю. Про конкретні порушення прошу писати в коментарях до паролів. 

Кричалка наверх