UAPOKER
Зарегистрируйтесь или войдите, чтобы получать билеты на фрироллы Info

Удаление модератором выложенных паролей

4Ace1987
4Ace1987
Пользователь оффлайн. Последний раз был на сайте 2 недели назад. Оффлайн
Победитель пяти приватников на 888poker
На сайте: 1 год

alneal сказал:

4Ace1987 сказал:

Kasius86 сказал:

4Ace1987, розстрільні списки сімей військовослужбовців вже склали? Ви ж чекаєте прихода русні, щоб звільнила Вас від утисків міфічних неонацистів. Ще й на форумі утискають. Можете ще список утискантів форума скласти... мало лі, а раптом.

Ви при своєму розумі таке писати? Коли немає відповіді на мої питання які заганяють вас у глухий кут ви не можете нічого окрім того щоб придумувати якісь абсурдні звинувачування чи припущення ні чим не підкріплені. Побоялись би Бога, якщо ви в нього вірите звичайно.

Віталя ,ти б помовчав  за абсурдні звинувачування чи припущенняemoji_u1f603.svg

в цьому скрині чиста правда ,ні образ ні абсурдних звинувачень?

Якщо це все правда,питання-що ти на цьому форумі робишь, чи тобі приємно знаходитись разом з ублюдками.стукачами-кидалами,та питорами?

Ви читали назву теми? Пишіть по темі, а не викладуйте незрозуміло що написане і не зрозумило ким, мабуть вам більше робити нічого аніж займатися дискредитацією мене? Так от хочу вам нагадати, що є ось така тема Кідала, телега alneal (uapoker.info) в якій вас звинувачують в крадіжці, мабуть вам краще займатися цим.

Антоха
Антоха
Пользователь оффлайн. Последний раз был на сайте 27 минут назад. Оффлайн
VIP пользовательНаграда: 1-е место в приватнике на PartyPokerНаграда: 1-е место в приватнике на PokerStarsПобедитель одиннадцати приватников на 888pokerПобедитель трех приватников на Lotos Poker
На сайте: 15 лет

Никогда этого не было и снова вот

Bulbash75
Bulbash75
Пользователь оффлайн. Последний раз был на сайте 7 часов назад. Оффлайн
VIP пользовательПобедитель семи приватников на PSНаграда: 1-е место в приватнике на 888pokerПобедитель нашего приватника на Lotos Poker
На сайте: 9 лет

Нам нужны новые теории заговоров! Все старые уже стали былью... emoji_u1f92f.svgemoji_u1f602.svg

Олександр
Олександр
Пользователь оффлайн. Последний раз был на сайте 1 день назад. Оффлайн
Всезнающий и всемогущий админ сайта
На сайте: 16 лет

Nekatchalov сказал:

Я извиняюсь , а зачем вылаживать пароли на покер - румы которые не работают в Украине ? Извините не хотел никого обидеть , просто интересно ?

Для алгоритмов гугла, которому важна полнота информации. 

Кричалка наверх