GG Poker оголосили про нові випуски Poker After Dark. Шоу вийде на екрани 8 листопада. 16 гравців боротимуться за $456,000.
Серед учасників Даніель Негреану, Федір Хольц, Марія Хо, Даніель Кейтс, Ольга Єрмольчева та інші.
Дякую за анонс.
Буде цікаво подивитись та співставити свої рішення з розрахунками цих топів
что на среди топов делает????!!! бля не смешите
что на среди топов делает????!!! бля не смешите
Ну... коли ти з якоїсь причини займеш її місце, будемо дивитись за твоїми успіхами... А поки планую спостерігати саме за нею.
Костя Джок умылся уже слезами?
Среди участников только Даніель Негреану выделяется, а среди всех прочих Ольга выглядит совсем неплохо. Так что желаю ей удачи за финальным столом, надеюсь там она будет присутствовать.
Можливо не всі бачили розповідь Ольги про шоу на іншому форумі:
Добре, я взагалі напевно не повинна нічого говорити, але розповім про враження.
Вони вийшли на мене та запросили поспілкуватися, розповісти про проект. Запитали мене, чи я знаю, що таке покер Афтер Дарк. Сказала, що так. Насправді я бачила звідти буквально пару роздач, особливо запам'яталася та, де тип зайшов на префлопі з дрібною парою в банк і зіграв чек-пас на флопі, потрапивши до сету )))))
Пізніше дівчина, яка допомагала нам усім на шоу щодо будь-яких питань, сказала мені, що на інтерв'ю запросили більше 40 дівчат зі світу покеру.
Шоу знімалося у Кореї, кожному з нас дали солідну суму для покриття витрат на переліт. Жили ми у Марріотті.
Я взагалі розраховувала, що оскільки це шоу на кшталт гри в кальмара (адже призовий фонд, як і в серіалі 456, шкода, не мільйонів, а тисяч), то нам видадуть спеціальні костюми, але ні, довелося зніматися у своїх шмотках)) )
Там був ще такий момент. Перед шоу всіх на камеру питали, чи знаєте ви того-то того (з шоу). Я знала майже всіх, мене знав точно один - Йоханн Жільбер, який yoh viral. Можливо Хольц та Чарлі Каррел і все. Цікаво, що вони скажуть.
Я не знала стримерів — Кевіна Мартіна та Лукаса Робінсона та азіатських хайроллерів — Майкла Сойзу та Енді Стекса. Решту бачила/щось чула. Негреану, Кун, Девід Вільямс, Ден Кейтс, коротше відомі хлопці та дівчата.
Кевін - оооооочень клевий, відкритий, привітний. Те саме можу сказати про Сойзу, хоч він у мене і блефував )))))
Ще реально чіткий чувак — Джош Аріє, компанійський, з гумором, просто топ, хоч у самому шоу він там дивуватиметься не по-дитячому.
Дівчата — Нікіта, та що задипала мейн всопа цього року, просто лапочка, Кайна — крута, весела, любить мак, коли прибухне, про Марію нічого сказати не можу, спілкувалася з нею мало, здалася дуже зарозумілою. Коли нас заселили в готель, вона сказала, щоб її переселили в сьют.
А! Ще ор. Коротше ми вже почали зніматися, усі справи. Усіх уже перезнайомили. Сиджу якось з Кайною в лобі і помічниця з нами, п'ємо вінчик, їмо горіхи, підсідає Кейтс. Про щось говорить із помічницею, потім повертається до мене і питає, Ху а ю?
Я йому говорю, ти вже вдруге мене про це запитуєш)))
У шоу будуть різні формати. Спочатку 4 Макс, потім ХА, індійський покер (прикольна тема, коли ти бачиш карту суперника, але не знаєш свою та робиш ставки), фіналка 6 Макс. Переможцю 456К.
Ведучий Алі Нежад, який тритон коментує.
8 листопада – перший випуск. Подивимося, що там назнімали))
Ось фотка з нашої вечірки, добре, що мене не видно, я на ній після відвідин корейських косметологів (просто топ, усім рекомендую))))
Нету первого эпизода
Сьогодні вийшов перший епізод:
Другий епізод
Варто дивитись? ....
сам і відповім
Почав дивитись перший епізод, після вдалого трібету Олі з 84 вже не зміг відірватись.
Оля - я твій вболівальник навіки
Епізод #3
Мне зашло видео, жду с нетерпением продолжения
Классно классно, хочу больше посмотреть как они играют кеш в дипах, чтобы не спамить тут, можно отдельно тему с видомами создать с разных шоу и серий
The Trigger | EP06 | Game of Gold
В этой серии была драма ну или бразильский сериал, кому как нравится...
Я тоже растроился, и это было так неожиданно, короче серия удалась.
В этой серии была драма ну или бразильский сериал, кому как нравится...
Я тоже растроился, и это было так неожиданно,
короче серия удалась.
Їй треба місяць на ps чи 888 пограти для закалки нервової системи,жартую звичайно—ост 3 серії ще не дивився,залишив на інший раз бо кожна серія надзвичайно інтересно знято і після закінчення перегляду якийсь облом получається якщо наступної ще немає^.^вирішив що краще пачкою подивлюсь ніж поштучно)
Пиханина под хорошую музыку. У кого то есть ссылка на саундтреки???
Лучший эпизод, Никита разорвала
The End Game | EP12 | Game of Gold
Game of Gold – нове реаліті-шоу від GGPoker! Такого екшену за столами ви ще не бачили
Там буде все: покер, великі ставки та гра на виживання. 16 найкращих картярів з усього світу змагатимуться за головний приз – $456,000. Серед обраних учасників і наша козачка Ольга Єрмольчева, тож будемо вболівати та підтримувати.
Покерні про змагатимуться в різних форматах гри, включаючи Sit & Go і Heads-Up, індійський покер і стандартний турнірний покер. З аутсайдерами не церемоняться – вони вибувають з шоу.
Прем’єра першого епізоду відбудеться вже 8 листопада, о 14:00 за Києвом на YouTube-каналі GGPoker (https://www.youtube.com/@GGPoker). Всі випуски матимуть українські субтитри, тож ніякі мовні бар’єри не стануть на заваді.